Butikkdriver søkes til splitter ny butikk med topp lokasjon midt i Elverum!

YES! vi leker er en landsdekkende leketøykjede i sterk vekst og har forhandlere over hele Norge. YES!-kjeden ble etablert i 2004 og eies av kjedebutikkene.
Kjedekontoret er lokalisert i moderne lokaler i Larvik. YES! kjedens medlemsbutikker vil til enhver tid føre et godt utvalg av de beste merke-, trend-, sesong og basisvarene på markedet. Kjeden har fokus på merkevarer, opplevelse i butikk og moderne butikkdrift.
Alle varer i en YES!-butikk har vært gjennom strenge kvalitetskontroller.

Yes! vi leker søker en kremmer til nyetableringen på AMFI Elverum!

På vegne av Yes! vi leker søker vi nå en butikkdriver til den nye butikken på senteret. Butikken vil inneholde en stor leketøysavdeling med fokus på kjente merkenavn og en hobbyavdeling med sortiment fra Panduro Hobby. Butikken vil også inneholde en design-avdeling, hvor fokus er på møbler, leketøy og gaver til barn og barnerom. 

Yes! for en mulighet! 

Butikken vil være på ca. 275 kvadratmeter og vil ha en meget god plassering på senteret. Kjedens moderne butikker har god lønnsomhet. Vi ser derfor etter deg som ønsker å skape suksess innen et veletablert butikkonsept. Yes! vi leker legger vekt på rasjonell drift i alle ledd, og kjedemedlemmene får god oppfølging fra kjeden. Det er en fordel om du har god forståelse for varehandel, og økonomi til å investere i fremtiden. 

For å lykkes må du:

  • ha evne til å motivere ansatte
  • være kundevennlig og serviceinnstilt
  • være initiativrik og engasjert

YES! vi leker tilbyr:

  • et lekent og fremtidsrettet butikkonsept
  • opplæring i kjedekonseptet
  • en lønnsom butikk på en god beliggenhet

Høres dette spennende ut?

Registrer deg som søker eller send en e-post til Eivind Eriksen (eivind.eriksen@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa AS så vil vi sende deg en prosjektbeskrivelse og fortelle deg mer om kjedekonsept og investering i Yes! vi leker. Du er også velkommen til å ta kontakt på telefon. 
 

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

  • Cappa er et fremtidsrettet selskap med gjennomprøvde metoder og et solid nettverk i hele Skandinavia.
  • Cappa er spesialister på rekruttering og utvelgelse av ledere, nøkkelpersoner, franchisetakere og agenter/forhandlere. 
  • Cappa har hovedfokus på rekruttering til kjeder innen handel, servering og tjenesteytende virksomhet. Vi bistår også leverandører, og aktører innen eiendom, logistikk og senterdrift. 
  • Les mer på www.cappa.no 

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook

 

YES! Vi Leker

Arbeidssted:

Elverum

Adresse:

Torggaten 3
2408 Elverum

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Eivind Eriksen

Rådgiver

+4799468877

eivind.eriksen@cappa.no

 

Hannah Gallagher

Researcher / Rådgiver

+4798827701

hannah.gallagher@cappa.no