Daglig leder til TGI Fridays City

TGI Fridays eies av Umoe Restaurants, som er Nordens største servicekonsern med konseptene Blender, Burger King, Starbucks og Peppes Pizza. Konsernet har 9000 ansatte fordelt på 330 restauranter og caféer, og en årlig omsetning på over 4 milliarder kroner.
TGI Fridays er en restaurantkjede med lange tradisjoner i å servere amerikansk og internasjonal mat. De har spesialisert seg på rask og vennlig service i et varmt og festlig miljø. Her er gjesten alltid i fokus, med målsetning om at alle gjester skal være fornøyde gjester. I tillegg til spennende menyer, skal baren være et livlig midtpunkt.
Den første TGI Fridays restauranten åpnet i New York i 1965, og i dag finnes det 1400 restauranter i verden, fordelt på alle kontinenter.

Er du en trygg og inspirerende leder som søker nye utfordringer?

TGI Fridays City (vis-a-vis Oslo City) står foran et stort løft. Restauranten vil om kort tid fremstå i fornyet drakt, i et område som er i stor utvikling. Vi søker nå en daglig leder som ønsker å ta del i en spennende reise, med ambisjonen om å rendyrke den «ekte» TGI Fridays atmosfæren. Hos TGI skal gjestene finne «fredags-følelsen» hver eneste dag.

TGI Fridays City er det perfekte sted for shopping-lunsj, afterwork, middag eller noen cocktails før en konsert med gode venner. Restauranten har 250 sitteplasser, samt eget møterom med alle fasiliteter og plass til 30 personer. Det finnes en koselig bar med alle rettigheter i underetasjen.

Om jobben:
Som daglig leder i TGI er du øverste sjef for en stor bedrift, med over 50 ansatte og en betydelig omsetning. Du vil bygge et sterkt team gjennom et tydelig og positivt lederskap. Du vil være en synlig leder, som yter best når du kan coache og motivere dine ansatte i en hektisk hverdag. Du er ansvarlig for at restauranten til enhver tid fremstår som ren, ryddig og imøtekommende slik at gjestene alltid får gode opplevelser.

Restauranten skal organiseres og drives på en effektiv måte slik at kvalitet, service og konsept ivaretas. Dette inkluderer administrative oppgaver som rekruttering, opplæring og oppfølging av medarbeidere. I tillegg er du ansvarlig for å drive restauranten i henhold til budsjett og skape gode økonomiske resultater.

Din restaurant får god drahjelp av et sterkt sentralt markedsføringsapparat, men det er viktig at du også ser muligheter til aktiviteter i nærmiljøet. Som leder i TGI har du mange dyktige kollegaer og en ledelse som satser på deg og gir deg rom for utfoldelse.

Om deg:
 • Du har erfaring fra ledende stilling i servicebransjen, sannsynligvis fra restaurant/servering, men har du jobbet for sterke kjedekonsepter i annen bransje, hører vi også gjerne fra deg.
 • Du er trygg i lederrollen og motiveres av å se de ansatte blomstre.
 • Du ønsker å gå foran som et godt eksempel, og har et utpreget serviceinstinkt.
 • Du har meget god kommersiell og økonomisk forståelse.
 • Du har øye for detaljer, men er ikke redd for å delegere og gi fra deg ansvar.
 • Du er ambisiøs og setter høye mål for deg selv og dine ansatte.
 • Du kan se muligheter innenfor rammen av et tydelig konsept.
 • Du er kreativ, og liker å skape aktivitet.

TGI tilbyr:
 • Grundig opplæring som gir deg en god forståelse for varemerket og hvordan oppnå optimal drift. Oppæringen vil foregå i Sverige og Norge.
 • Kurs og videreutdanning innen kommunikasjon og ledelse.
 • Karrieremuligheter i et stort nordisk konsern.
 • Gode lønnsbetingelser, som inkluderer bonus.
NB! Dersom du synes dette høres spennende ut, men føler at timingen eller området ikke er riktig for deg, må du gjerne ta kontakt. TGI har store planer fremover og det vil kunne åpne seg nye muligheter andre steder.

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?
 • Dersom du har spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte en rådgiver i rekrutteringsselskapet Cappa. 
 • Last opp en ferdig CV, eller bruk din LinkedIn-profil som grunnlag direkte i søkeprosessen.
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om Cappa: 
 • Cappa er et fremtidsrettet selskap med gjennomprøvde metoder og et solid nettverk i hele Skandinavia.
 • Cappa er spesialister på rekruttering og utvelgelse av ledere, nøkkelpersoner, franchisetakere og agenter/forhandlere. 
 • Cappa har hovedfokus på rekruttering til kjeder innen handel, servering og tjenesteytende virksomhet. Vi bistår også leverandører og aktører innen bl.a. eiendom, logistikk og senterdrift. 
 • Les mer på www.cappa.no 
 

TGI Fridays / AMERICAN BISTRO SCANDINAVIA AS

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:

Biskop Gunnerus' gate 3,
0155 Oslo

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik Hjortdal

Researcher

+4793036876

fredrik.hjortdal@cappa.no

 

Hannah Gallagher

Researcher / Rådgiver

+4798827701

hannah.gallagher@cappa.no

 

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no