Daglig leder til TGI Fridays Fredrikstad

TGI Fridays eies av Umoe Restaurants, som er Nordens største servicekonsern med konseptene Blender, Burger King, Starbucks og Peppes Pizza. Konsernet har 9000 ansatte fordelt på 330 restauranter og caféer, og en årlig omsetning på over 4 milliarder kroner.
TGI Fridays er en restaurantkjede med lange tradisjoner i å servere amerikansk og internasjonal mat. De har spesialisert seg på rask og vennlig service i et varmt og festlig miljø. Her er gjesten alltid i fokus, med målsetning om at alle gjester skal være fornøyde gjester. I tillegg til spennende menyer, skal baren være et livlig midtpunkt.
Den første TGI Fridays restauranten åpnet i New York i 1965, og i dag finnes det 1400 restauranter i verden, fordelt på alle kontinenter.

Er du en trygg og inspirerende leder som søker nye utfordringer?
TGI Fridays kommer til Norges hyggeligste brygge, nemlig brygga i Fredrikstad. I 2019 åpner dørene til den splitter nye restauranten. Vi søker nå en daglig leder som ønsker å ta del i denne spennende reisen, med ambisjoner om å rendyrke den «ekte» TGI Fridays atmosfæren. Hos TGI skal gjestene finne «fredags-følelsen» hver eneste dag.

Om jobben:
Som daglig leder i TGI har du totalt ansvar for en stor bedrift, med mange ansatte og en betydelig omsetning. Du er en eventyrlysten og humørfylt person som leder dine ansatte med stort engasjement i en hektisk hverdag. Med din entusiasme og kunnskap skal du rekruttere og videreutvikle Fredrikstads mest servicemindede team på kjøkkenet, i baren og ute i restauranten. Er du resultatorientert og tar eierskap, kan dette være en stor mulighet for deg og din karriere.

Din restaurant får god drahjelp av et sterkt sentralt markedsføringsapparat, men det er viktig at du også ser muligheter til aktiviteter i nærmiljøet. Hva med en flairing-konkurranse i baren? Som daglig leder i TGI har du mange dyktige kollegaer og en ledelse som satser på deg og gir deg rom for utfoldelse. 

Om deg:
  • Du har erfaring fra ledende stilling i servicebransjen, sannsynligvis fra restaurant/servering, men har du jobbet for sterke kjedekonsepter i annen bransje, hører vi også gjerne fra deg.
  • Du har meget god kommersiell og økonomisk forståelse.
  • Du er trygg i lederrollen og trigges av å se de ansatte briljere.
  • Du har øye for detaljer, og er ikke redd for å delegere og gi fra deg ansvar.
  • Du kan være kreativ og se muligheter innenfor rammen av et tydelig konsept.

TGI tilbyr:
  • Grundig opplæring som gir deg en god forståelse for varemerket og hvordan oppnå optimal drift. Oppæringen vil foregå i Sverige og Norge.
  • Kurs og videreutdanning innen kommunikasjon og ledelse.
  • Karrieremuligheter i et stort nordisk konsern.
  • Gode lønnsbetingelser, som inkluderer bonus.
NB! Dersom du synes dette høres spennende ut, men føler at timingen eller området ikke er riktig for deg, må du gjerne ta kontakt. TGI har store planer fremover og det vil kunne åpne seg nye muligheter andre steder.


Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?
  • Dersom du har spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte en rådgiver i rekrutteringsselskapet Cappa. 
  • Last opp en ferdig CV, eller bruk din LinkedIn-profil som grunnlag direkte i søkeprosessen.
  • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
  • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om Cappa: 
  • Cappa er et fremtidsrettet selskap med gjennomprøvde metoder og et solid nettverk i hele Skandinavia.
  • Cappa er spesialister på rekruttering og utvelgelse av ledere, nøkkelpersoner, franchisetakere og agenter/forhandlere. 
  • Cappa har hovedfokus på rekruttering til kjeder innen handel, servering og tjenesteytende virksomhet. Vi bistår også leverandører og aktører innen bl.a. eiendom, logistikk og senterdrift. 
  • Les mer på www.cappa.no 

 
 

TGI Fridays

Arbeidssted:

Fredrikstad

Adresse:

Bryggepromonaden
1607 Fredrikstad

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no

 

Hannah Gallagher

Researcher / Rådgiver

+4798827701

hannah.gallagher@cappa.no

 

Fredrik Hjortdal

Researcher

+4793036876

fredrik.hjortdal@cappa.no