Drømmer du om egen møbelbutikk? ROCKA Møbler søker franchisetaker til sin butikk i Fredrikstad!

ROCKA er et tøft og annerledes møbelkonsept, som selger designmøbler og interiør av høy kvalitet til gode priser. De bruker egne designere og selger egen møbelkolleksjon under merkenavnet ROCKA.

I innbydende butikklokaler er de mest populære modellene utstilt. Kunden kan delta aktivt i design av farger og moduler, og ut i fra de mange mulighetene som ligger i sortimentet, skaper man sin egen stil. Sofaene kan leveres på nøyaktige mål, noe Rocka er alene om i dette segmentet.

ROCKA er et norskeiet og norskutviklet konsept. De har nå butikker i Fredrikstad, Kristiansand, Barcelona og Sortland. ROCKA tilbyr en attraktiv franchiseavtale med mulighet for meget god lønnsomhet. Thøgersen Gruppen står bak ROCKA, og de har lang erfaring med utvikling av kjedekonsepter.

ROCKA møbler søker franchisetaker /  retail partner til sin butikk i Fredrikstad!  

ROCKA møbler har solgt skreddersydde møbler siden 2010, og i Fredrikstad er butikken godt etablert i Dikeveien 33. Nå søker de en driftig person som ønsker å drive butikken videre, kanskje av deg eller noen du kjenner? Butikken har hatt en svært god utvikling siste år, og går med solid overskudd. Det er et godt team med selgere som gjerne blir med ny eier videre. Som franchisetaker i ROCKA driver du din egen møbel- og interiørbutikk. Franchisetaker betjener kunder som kommer til butikken, men står fritt til også å bearbeide bedrifter og offentlige virksomheter i området. 

Som franchisetaker i ROCKA vil du få full opplæring i både drift og salg fra kjedekontoret og relevante samarbeidspartnere. 

Ønsket bakgrunn og kvalifikasjoner:

Den vi søker kan jobbe i butikken selv, eller være eier og følge opp en ansvarlig butikksjef.  

Om du skal jobbe i butikken selv har du trolig erfaring som leder, og er offensiv og stødig i denne rollen. Egen erfaring fra salg eller salgsledelse er en fordel. Praktisk kunnskap innen økonomi og markedsføring er også viktige elementer. 
 
Det er ikke påkrevet med bransjeerfaring, da god opplæring vil bli gitt. Det teller likevel positivt om man har erfaring fra varehandel og relevante bransjer. Som franchisetaker vil man jobbe aktivt med salg i butikken, og man må trives i denne rollen. Som person bør man ha kremmerinstinkt, være positiv, resultatorientert, utadvendt og utholdende. Det er naturligvis viktig å ha interesse for innredning, design og løsninger til hjemmet.

Dersom dette virker interessant , ønsker vi å høre fra deg snarlig.

Ønsker du mer informasjon om konseptet, butikken og krav til kapital? Ta kontakt med rådgiver Solveig Kvam (solveig.kvam@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa.  

Har du spørsmål om denne muligheten eller ønsker du å vise din interesse?  

  • Eventuelle spørsmål kan rettes til Solveig Kvam (solveig.kvam@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa. 
  • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
  • Du er velkommen til å registrere en kortfattet søknad og CV.
  • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.


Om rekrutteringsselskapet Cappa:

  • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook

 

 

Rocka

Arbeidssted:

Fredrikstad

Adresse:

Dikeveien 33
1661 ROLVSØY

Kontaktpersoner

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no

 

Solveig Stormo Kvam

Senior Rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no