Drømmer du om egen møbelbutikk? Vi søker franchisetaker til ROCKA Kristiansand!

ROCKA er et tøft og annerledes møbelkonsept, som selger designmøbler og interiør av høy kvalitet til gode priser. De bruker egne designere og selger egen møbelkolleksjon under merkenavnet ROCKA.

I innbydende butikklokaler er de mest populære modellene utstilt. Kunden kan delta aktivt i design av farger og moduler, og ut i fra de mange mulighetene som ligger i sortimentet, skaper man sin egen stil. Sofaene kan leveres på nøyaktige mål, noe Rocka er alene om i dette segmentet.

ROCKA er et norskeiet og norskutviklet konsept. De har nå butikker i Fredrikstad , Kristiansand, Barcelona og Sortland (åpner høsten 2018). ROCKA tilbyr en attraktiv franchiseavtale med mulighet for meget god lønnsomhet. Thøgersen Gruppen står bak ROCKA, og de har lang erfaring med utvikling av kjedekonsepter.

ROCKA møbler søker franhcisetaker til sin butikk på Sørlandssenteret!  

ROCKA møbler har solgt skreddersydde produkter siden 2010, butikken på Sørlandssenteret åpnet dørene i 2016. Butikken har positive resultater å vise til, men med et stort potensial for videre vekst. Til nå har butikken vært drevet av kjeden sentralt. Nå søker de en driftig person som ønsker å drive butikken videre, kanskje av deg eller noen du kjenner? Som franchisetaker i ROCKA driver du din egen møbel- og interiørbutikk. Franchisetaker betjener for det meste privatkunder som kommer til butikken, men står fritt til også å bearbeide bedriftsmarkedet og offentlige virksomheter i nærområdet.

Som franchisetaker i ROCKA vil du få full opplæring i både drift og salg fra kjedekontoret og relevante samarbeidspartnere. 

Ønsket bakgrunn og kvalifikasjoner:

Den vi søker har erfaring som leder, og er offensiv, trygg og stødig i denne rollen. Egen erfaring fra salg eller salgsledelse er en fordel. Praktisk kunnskap innen økonomi og markedsføring er også viktige elementer. 
 
Det er ikke påkrevet med bransjeerfaring, da god opplæring vil bli gitt. Det teller likevel positivt om man har erfaring fra varehandel og relevante bransjer. Som franchisetaker vil man jobbe aktivt med salg i butikken, og man må trives i denne rollen. Som person bør man ha kremmerinstinkt, være positiv, resultatorientert, utadvendt og utholdende. Det er naturligvis viktig å ha interesse for innredning, design og løsninger til hjemmet. Den vi søker kan jobbe i butikken selv, eller være eier og følge opp en ansvarlig butikksjef.  

Dersom dette er interessant for deg, ønsker vi å høre fra deg snarlig.

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med rådgiver Hanne Bache (hanne.bache@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa.  

Har du spørsmål om denne muligheten eller ønsker du å vise din interesse?  

  • Eventuelle spørsmål kan rettes til Hanne Bache (hanne.bache@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa. 
  • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
  • Du er velkommen til å registrere en kortfattet søknad og CV.
  • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.


Om rekrutteringsselskapet Cappa:

  • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook

 

Rocka

Arbeidssted:

Sørlandssenteret, Kristiansand

Adresse:

Barstølveien 29
4636 Kristiansand S

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Hanne Bache

Rådgiver

+4792284375

hanne.bache@cappa.no