Nå kan DU bli driver for Askøys nye (og eneste) helsekostbutikk!

I Sunkost setter de helse og sunnhet i fokus. Med et stort utvalg av kvalitetsprodukter og dyktige medarbeidere er de en av Norges største og eldste helsekostkjeder. Sunkost har høy merkevarekjenneskap og er en av de mest prefererte helsekostkjedene i markedet. De teller 100 butikker fra Alta i nord til Mandal i sør.

Sunkost har i over 30 år satt sunnhet og helse i fokus, og nå kan du bidra til en sunnere livsstil for folk flest!

Nå åpner Sunkost en helt ny butikk på Kleppestø senter og vi søker en dyktig franchisetaker til butikken. Butikken vil få senterets beste beliggenhet og som franchisetaker skal du selge veldokumenterte produkter innen kategorier som kosttilskudd, naturlig hudpleie, trening, mat og drikke. Som franchisetaker for butikken vil du drive den eneste helsekostbutikken på hele Askøy!

Som franchisetaker i Sunkost har du hovedansvaret for din egen butikk. Det innebærer butikkens omsetning og økonomiske resultater. Du vil sørge for at butikken alltid viser seg fra sin beste side og møter kundene med smil og seriøsitet. Som den dyktige lederen du er sørger du for å motivere og utvikle dine kollegaer i hverdagen, og skape entusiasme og engasjement i butikken.

Vi behandler henvendelser fortløpende. Dersom dette er muligheten du har ventet på anbefaler vi deg å ta kontakt med Eline i rekrutteringsselskapet Cappa i dag!

Vi ser etter deg som: 

 • Er en trygg og inspirerende leder som bygger gode team
 • Brenner for salg- og serviceyrket
 • Har stor interesse for helse og sunnhet
 • Er resultatorientert med høy grad av gjennomføringsevne

Sunkost tilbyr

I Sunkost får du tilgang til et gjennomprøvd konsept og merkenavn. Du får gode innkjøpsbetingelser gjennom egen grossist, markedsføring og et moderne butikkdatasystem. I tillegg vil du få god opplæring og oppfølging gjennom din reise som franchisetaker. 

Som franchisetaker vil du bidra til å gjøre livet litt sunnere og litt bedre - for mange!

Ønsker du å søke?

 • Last opp en ferdig CV og kortfattet søknad.
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.
 • Det kreves noe egenkapital for å bli franchisetaker i Sunkost. Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med Eline Snerlebakken (eline.snerlebakken@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa.

Sunkost – Lev Sunt. Lev Bedre!

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Sunkost

Arbeidssted:

Askøy, Bergen

Adresse:

Gamle Kleppestøvegen 2
5300 Kleppestø

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Eline N. Snerlebakken

Researcher

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no