Drømmer du om å drive butikk med danske designkjøkken?

Kvik er en av de største leverandørene av kjøkken, bad og garderobe i Europa, med mer enn 150 butikker i 10 land. Kjeden er i sterk vekst, og har i dag 26 butikker i Norge. Kvik har kunder både innen privat- og bedriftsmarkedet.

Butikkene drives primært på franchisebasis med selvstendige partnere. Kvik er opprinnelig dansk og ledes fra Danmark, men eies av det svenske konsernet Ballingslöv Int. AB.

Kvik tilbyr en sterk merkevare, kvalitetsprodukter samt et gjennomarbeidet og profesjonelt konsept. Kjedens filosofi er at «alle har rett til et kult kjøkken”.

Vi søker en franchisetaker til Kvik i Sørlandsparken!

På vegne av Kvik søker vi franchisetaker / partner til deres veletablerte butikk i Kristiansand. Butikken har eksistert i byen siden 2006, og har en svært god beliggenhet i godt besøkte Sørlandsparken. Man overtar en butikk med et kompetent team som kan konseptet og har gode rutiner.

Ønsket bakgrunn og kvalifikasjoner:

Den vi søker har erfaring som leder, og er offensiv, trygg og stødig i denne rollen. Egen erfaring fra salg eller salgsledelse er en fordel. Praktisk kunnskap innen økonomi og markedsføring er også viktige elementer. 

Det er ikke påkrevet med bransjeerfaring, da god opplæring vil bli gitt. Det teller likevel positivt om man har erfaring fra varehandel og relevante bransjer, for eksempel innen kjøkken, bad, garderobe, fliser, VVS, møbler, forbrukerelektronikk, interiør eller bygg. 

Som franchisetaker / partner vil man jobbe aktivt med salg i butikken, og man må trives i denne rollen. Som person bør man ha kremmerinstinkt, være positiv, resultatorientert, utadvendt og utholdende. Det er naturligvis viktig å ha interesse for innredning, design og løsninger til hjemmet.

Ønsker du mer informasjon eller ønsker å søke?  

 • Send oss en e-post (hanne.bache@cappa.no) om du ønsker å få tilsendt mer informasjon om konseptet og krav til kapital. Vennligst skriv hvilket prosjekt du ønsker informasjon om, samt din kontaktinformasjon.
 • Eventuelle spørsmål kan rettes til Hanne Bache eller Frode Finsrud i rekrutteringsselskapet Cappa. 
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Du er velkommen til å registrere en kortfattet søknad og CV.
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig. 


Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er et fremtidsrettet selskap med gjennomprøvde metoder og et solid nettverk i hele Skandinavia.
 • Cappa er spesialister på rekruttering og utvelgelse av ledere, selgere, nøkkelpersoner, franchisetakere og agenter/forhandlere. 
 • Cappa har hovedfokus på rekruttering til kjeder innen handel, servering og tjenesteytende virksomhet. Vi bistår også leverandører, og aktører innen eiendom, logistikk og senterdrift. 
 • Les mer på www.cappa.no 
   
 • Følg Cappa på LinkedIn og Facebook
 

Kvik

Arbeidssted:

Sørlandsparken

Adresse:

Skibåsen 44
4636 Kristiansand

Søknadsfrist:

Snarest - vi behandler søknader fortløpende.

Lenker:

Kontaktpersoner

Hanne Bache

Rådgiver

+4792284375

hanne.bache@cappa.no

 

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no