Har du ekstrem passion for interiørdesign? Denne muligheten kan du ikke gå glipp av!

Oj! Design og Interiør ble etablert i 2016 og er spesialister på boligstyling og design til privatbolig, fritidseiendommer og næringsbygg.

Oj! er i sterk vekst og har i dag 6 ansatte og kontor i Elverum.


Oj! er et gründerselskap med store ambisjoner og fantastiske muligheter. Selskapet etablerte seg høsten 2016 og har i løpet av kort tid tatt en betydelig posisjon innen boligstyling og design. Oj! har først og fremst fokusert på design og styling av store fjellhytter rundt i Norge, og har også god erfaring med privatboliger og næringsbygg. Oj! jobber hver dag for å gjøre kundens planer og drømmer om til virkelighet!

Selskapet er i sterk vekst, og som interiørarkitekt i Oj! får du ansvar for store og små prosjekter fra a til å, enten det er styling av et kontorlandskap, en hytte eller et kjøkken. Det forventes at du med tiden opparbeider din egen kundeportefølje, og at du bruker din solide erfaring og kunnskap til å bidra til videreutvikling av selskapets arbeidsmetodikker.  

I rollen som interiørarkitekt i Oj! er du selvgående og selvstendig, samtidig som du samarbeider godt med resten av teamet når det er aktuelt.  Du vil på alle prosjekter sørge for at alle detaljer er perfeksjonert ned til minste detalj – samtidig som du evner å se helheten. Du er brennende engasjert i boligstyling og design – og sørger alltid for et sluttprodukt som blåser kunden av banen!

Vi søker deg som

 • er kreativ og svært detaljorientert
 • er pliktoppfyllende og ser løsninger
 • er målrettet og selvgående
 • etablerer raskt tillit og troverdighet hos kunden
 • har «passion» for å lykkes og drives av å skape gode resultater


Oj! Design & Interiør tilbyr

I Oj! får du en unik posisjon i et selskap som på kort tid har opparbeidet seg et meget godt rykte i bransjen. Du blir en del av et gründermiljø og får stor påvirkningskraft på selskapets videre vekst. I Oj! får du muligheten til å jobbe med ulike prosjekter av ulike størrelser, både med kolleger og alene. Du blir en del av et hyggelig arbeidsmiljø med stor takhøyde og faglig tyngde.    

Selskapet har i dag kontor og lager i Elverum, og dersom du ikke bor i Elverum må pendling påberegnes i en oppstartsperiode. Det vil være muligheter for å jobbe hjemmefra og som interiørarkitekt vil du ofte være ute hos kunden.

Se noen av Oj! sine flotte prosjekter her: www.instagram.com/ojdesigninterior/.

Kvalifikasjoner

 • Du er utdannet interiørarkitekt eller interiørdesigner
 • Du har erfaring fra større prosjekter innen boligstyling
 • Du kan vise til bred erfaring fra alle prosjektfaser – fra planløsning og el-tegninger til ferdigstillelse

Stillingen rapporterer til daglig leder.
Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med researcher Eline Snerlebakken (eline.snerlebakken@cappa.no) eller senior rådgiver Lars Lyngstad (lars.lyngstad@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa.

Ønsker du å søke?

 • Last opp en ferdig CV og kortfattet søknad.
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Oj! Design og Interiørveiledning

Arbeidssted:

Elverum/Oslo

Adresse:


0154 OSLO

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Eline N. Snerlebakken

Researcher

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no

 

Lars Lyngstad

Senior rådgiver / Partner

+4741406846

lars.lyngstad@cappa.no