Peppes Pizza i Gamlebyen kan bli din!

Peppes Pizza er den største pizzarestaurantkjeden i Skandinavia med 1600 medarbeidere i 75 restauranter og avdelinger. Peppes Pizza ble etablert i 1970, og gleder fortsatt sine gjester og kunder med unike pizzaopplevelser! Kjeden er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, og er markedsleder i både restaurant- og leveringssegmentet. Fokus på smak og kvalitet i alle ledd har gjort Peppes Pizza til pioneren i pizzamarkedet. Peppes Pizza eies av Umoe Restaurants, som er Nordens største servicekonsern med konseptene Blender, Burger King, Starbucks og TGI Fridays.


 Vi søker ny eier til Peppes Pizza i Gamlebyen, Fredrikstad!

I over 30 år og har Peppes Pizza i Gamlebyen gledet turister og fastboende med verdens beste pizza, i historiske og sjarmerende omgivelser.

Restauranten ligger meget godt plassert og tiltrekker seg gjester både fra sjøsiden og sentrum av gamlebyen. I tillegg til et lunt og intimt innemiljø, har restauranten en flott uteservering. Restauranten tar også bestillinger for take away og hjemlevering. Området er preget av mye aktivitet i høysesong (sommermåneder + desember) og mindre trafikk om vinteren. Rette kandidat bør se muligheter for å utnytte dette.

Dagens eier har drevet restauranten i nærmere 25 år og ønsker nå å overlate den til nye krefter. Det er gjort betydelige investeringer i det siste og restauranten fremstår som moderne med alt nødvendig utstyr. Her vil du komme til «dekket bord», og være i full drift fra første dag.

I tillegg til å kjøpe restauranten med utstyr/inventar, vil du inngå en franchiseavtale med Peppes Pizza som eies av Umoe Restaurants, Skandinavias største restaurantkonsern. Det er altså en forutsetning at ny eier godkjennes av Peppes Pizza sentralt (franchisegiver).

Det er satt en pris på restauranten som skal gjenspeile verdien av inventar/utstyr, samt forventet omsetning og lønnsomhet.

Som franchisetaker i Peppes Gamlebyen vil du:
  • bli eier av din egen restaurant
  • være selvstendig næringsdrivende
  • ta del i en sterk merkevare
  • overta en innarbeidet bedrift i et solid kjedekonsept
Vi ser etter deg som er opptatt av å skape gode kundeopplevelser. Du har stor innsatsvilje og et ønske om å lykkes. Ledererfaring fra restaurantbransjen er en fordel, og du må være opptatt av kvalitet, lønnsomhet og effektiv drift. Ny eier vil få grundig opplæring i konseptet og driftsrutiner.

Er dette noe for deg? Meld din interesse ved å kontakte en rådgiver i Cappa, eller send en søknad der du forteller hvorfor akkurat du er den rette til å drive Peppes i Gamlebyen.
 
 

Din Pizza

Arbeidssted:

Gamlebyen, Fredrikstad

Adresse:

Torvgaten 57
1632 GAMLE FREDRIKSTAD

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik Hjortdal

Researcher

+4793036876

fredrik.hjortdal@cappa.no

 

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no