Vil du være med å skape ekstra god julestemning i årene som kommer?

MK Illumination ble grunnlagt i 1996 og har hovedkontor i Innsbruck i Østerrike. I dag er de representert i 40 land og leverer produkter og prosjekter gjennom partnere til 120 land. Totalt omsetter de for ca 1.3 mrd kroner og er over 1000 ansatte.

MK Illumination tilbyr unike lyskonsepter til spesielle anledninger og høytider for handlegater, kjøpesentre, næringseiendom, hotell m.fl.

Kontoret i Norge ble etablert i 2007 i Oslo og leverer prosjekter over hele landet.

Kan du selge følelser?

MK Illumination tilbyr unike lyskonsepter til spesielle anledninger og høytider med fokus på kjøpesentre og handlegater over hele Norge, i tillegg til næringseiendom og hoteller. De har fokus på innovasjon, design, teknisk kompetanse og bærekraftige løsninger. Alle dekorasjoner er håndlaget og skreddersydd. Belysningsløsningene tilpasses kundenes arkitektur og behov. Dette er stempelet på merkevaren MK Illumination og gjør at de er Norges ledende selskap innen bransjen.

Du har kanskje allerede sett lysinstallasjonene på Aker Brygge i Oslo? Eller i sentrumsgatene i Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand? Eller kanskje har du vært på julegaveshopping i utlandet og sett Mall of Scandinavia (Stockholm), SAKs Fifth Avenue (New York) eller City of Innsbruck (Østerrike)?

MK Illumination i Norge er i solid utvikling og ønsker å styrke salgsfokuset ytterligere. Derfor ser vi etter en KAM/Prosjektleder som kan bidra til at enda flere flotte handlegater og kjøpesentre i Norge blir dekorert av MK Illumination. Har du øye for design, er en sterk relasjonsbygger, kan lede prosjekter og ikke minst selge følelser? I så fall ønsker vi veldig gjerne en søknad fra nettopp deg.
 

Som KAM/Prosjektleder tilbys du:

 • en aktiv og relasjonsbyggende stilling
 • en mulighet til å bygge et stort nettverk med beslutningstakere hos eiendomsaktører og andre ledere
 • årlig besøk på hovedkontoret i Innsbruck som ligger i hjertet av Tyrol og dette kombineres gjerne med en alpintur
 • et uformelt miljø med frihet under ansvar
 • konkuransedyktige betingelser


Du får et stort ansvar for å vedlikeholde eksisterende kunder samt etablere nye kunder i én region i Norge. Dette gjøres i all hovedsak i oppsøkende aktivitet gjennom telefon, møter og nettverk. Når en ny kunde er på plass går man over i prosjektlederfasen. Som prosjektleder vil du ha ansvar for dialog mot fabrikk, leverandører, transportfirma og montering. I alle aspekter ved denne delen kreves det at man tar et sterkt eierskap, planlegger godt og har et øye for detaljer. Når prosjektet er levert skal kunden føle stolthet over å invitere gjestene sine til seg.
 

Kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Du har gjerne utdannelse innen salg/markedsføring el. lignende.
 • Du må ha et øye for design, men også evne å sette deg inn i de tekniske løsningene.
 • Du er selvstendig og motiveres av å ha eget salgsbudsjett.
 • Du må være lojal, skape kontinuitet og fleksibel.


Stillingen rapporterer til daglig leder.
Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med researcher Fredrik Hjortdal (fredrik.hjortdal@cappa.no) eller senior rådgiver Lars Lyngstad (lars.lyngstad@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa.

Ønsker du å søke?

 • Last opp en ferdig CV og kortfattet søknad.
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

 

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

 

 

Mk Illumination

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:

Grenseveien 91
0663 OSLO

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Lars Lyngstad

Senior rådgiver / Partner

+4741406846

lars.lyngstad@cappa.no

 

Fredrik Hjortdal

Researcher

+4793036876

fredrik.hjortdal@cappa.no