Bli Kjøpmann for etablert og moderne REMA 1000-butikk i Tromsø!

REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte. I dag har de over 600 butikker fra nord til sør.

Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker med riktige holdninger og fokus på å jobbe med de rette tingene, har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for sine kjøpmenn og for bedriften – men også for kundene.

Vil du bli Kjøpmann for REMA 1000 Tomasjord i Tromsø?

Er du brennende engasjert i butikkdrift og klar for nye muligheter? REMA 1000 Tomasjord åpnet dørene første gang i januar 2017, og er en moderne bydelsbutikk med enormt potensiale i Tromsø. Nå kan du bli Kjøpmann for butikken!

I rollen som Kjøpmann i REMA 1000 blir du eier og driver av din egen butikk. Det innebærer totalansvar for driften, samt personal- og resultatansvar. Som Kjøpmann for butikken i Tomasjord vil du sammen med dine medarbeidere tilby dagligvarer til en lav pris, og skape fantastiske kundeopplevelser. 

Vi ser etter deg som er levende opptatt av butikkdrift, og som trives like godt ved butikkhyllene som bak kassa og på kontoret. Du har stor arbeidskapasitet, og sørger for at butikken er ryddig og organisert til enhver tid. Gjennom ditt kundefokus, din inspirerende lederstil og grundige kostnadsoppfølging skaper du gode resultater, både for deg selv og butikken.

REMA 1000 tilbyr deg stort handlingsrom i et velfungerende og lønnsomt franchisesystem. Du får grundig opplæring og tett oppfølging fra regionskontoret innenfor alle områdene av butikkdrift. Kjeden har i over 40 år utviklet nyttige verktøy som du vil benytte deg av og som gir meget gode inntjeningsmuligheter.

Vi ser etter deg som

 • har et sterkt engasjement og brenner for butikkdrift.
 • kan vise til gode resultater fra butikkledelse eller tilsvarende roller.
 • har god økonomisk forståelse.
 • er en leder som kan inspirere og motivere ansatte til å yte sitt beste.
 • evner å jobbe strukturert og ta gode beslutninger.

Har du det som skal til? Da gleder vi oss til å motta din søknad!

Det kreves noe egenkapital for å bli Kjøpmann. Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med Eline Snerlebakken (eline.snerlebakken@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa.

Ønsker du å søke?

 • Last opp en ferdig CV og kortfattet søknad.
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Rema 1000

Arbeidssted:

Tomasjord

Adresse:

Evjenvegen 120
9024 Tomasjord

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Lars Lyngstad

Senior rådgiver / Partner

+4741406846

lars.lyngstad@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no