Bli med og skap din egen brillesuksess i Oslo! Vi søker engasjerte retailere og optikere til Specsavers i Oslo.

Specsavers Norway er en del av den internasjonale optikkjeden Specsavers Optical Group som ble etablert på Guernsey i 1984. Optikerkjede har nærmere 2000 butikker i dag, og er markedsledende i Norge med sine 82 butikker. Butikkene eies av selvstendige franchisetakere. Specsavers ble i 2020 kåret til ‘Årets franchisekjede’ av Virke & FranchiseArkitekt. Specsavers havnet i 2020 på 5.plass på den anerkjente listen til ‘Great Place to Work’ i kategorien 500+ medarbeidere.

Er du en stødig, resultatorientert og engasjert leder? 

Specsavers fortsetter å vokse, og vi søker franchisetakere / retail partnere til både nye og eksisterende butikker i Oslo. Modellen legger til rette for å skape en bærekraftig og lønnsom virksomhet. Du blir en del av en veldrevet og ambisiøs kjede med høy kompetanse på drift og support. Du får muligheten til å være med å eie din egen butikk. 

Hvem er du? 
Vi tror du er en kreativ og resultatorientert leder som kan bygge opp og utvikle et sterkt team av kyndige, serviceorienterte og motiverte ansatte. Du klarer på en god måte å bygge tillit til kundene, slik at Specsavers blir kundens førstevalg ved kjøp briller, linser og solbriller til både barn og voksen. Din bakgrunn kan være som optiker eller butikkleder i bransjen, men vi ser også etter deg som har kjennskap til retailledelse fra andre kjeder innen f.eks. mote eller smykker. 

Optikerbransjen har en viktig samfunnsrolle gjennom å sikre god øyehelse i befolkningen. Som en del av Specsavers er du også med på å realisere vårt felles mål: Å gjøre øyehelsetjenester lett tilgjengelig for alle. 

Vi ser etter deg som:
 • elsker retail og har noen års erfaring som leder
 • ønsker å bli en del av et sterkt og profesjonelt fagmiljø
 • trives best ute blant kunder og kollegaer, og er en teambygger i særklasse
I Specsavers får du:
 • support og driftsoppfølging fra dedikerte kollegaer på servicekontoret, innen både økonomi, drift og personalledelse
 • tilgang til en verktøykasse som gir deg alle forutsetninger for å lykkes
 • en grundig innføringsperiode og gode utviklingsmuligheter
I Specsavers driftsmodell samles det beste fra to verdener; sterk fagkunnskap gjennom en optikerpartner og sterkt produkt-, mote- og salgskunnskap gjennom en retailpartner med ansvar for det kommersielle. Optiker- og retailpartner er naturlige sparringspartnere for å utvikle deres butikk til å bli den foretrukne butikken lokalt. 

Vil du vite mer om hva det innebærer å være franchisetaker i Specsavers? 
Vi forteller gjerne mer om Specsavers sin driftsmodell! Send en e-post med din kontaktinformasjon til amanda.myhren@cappa.no for å få tilsendt mer informasjon, eller ta kontakt på mobil 981 28 307.

Ønsker du å søke på denne muligheten?
 • Du er velkommen til å registrere din CV og evt. søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:
 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.
Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!
 

Specsavers

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:


0010 OSLO

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no

 

Amanda Myhren

Rådgiver

+4798128307

amanda.myhren@cappa.no