Bli med og skap en kjøkkensuksess i Bodø!

Kvik er et internasjonalt konsept med stor suksess, som selger kjøkken, bad og garderobe. Kjeden har mer enn 150 butikker i 10 land. I Norge har Kvik 28 butikker og er i sterk vekst.

Butikkene drives på franchisebasis med selvstendige partnere. Kvik er dansk, og er en del av det svenske konsernet Ballingslöv Int. AB. Kvik har hovedkontor og produksjon i Danmark, og et lite kjedekontor i Oslo som følger opp de norske butikkene.

Kvik er et sterkt og attraktivt brand, og etterspørselen etter dansk design er stor.

Vi pusser opp som aldri før, og Kvik ser et stort potensial i markedet i Bodø. Vi ser etter deg som ønsker å starte for deg selv, med et solid og velprøvd konsept i ryggen. 

Hos Kvik finner du kjøkken, bad og garderobe i dansk design til overraskende lave priser. Nå står Kvik klare til å åpne en helt ny butikk i Bodø - og vil ha deg med på laget. Som franchisetaker vil du eie butikken, og ha fullt ansvar for å skape resultater sammen med ditt team.

Hva kjennetegner deg som driver en Kvik-butikk med suksess?

Du er en åpen person og en progressiv selvstarter som aldri gir opp. Du ser muligheter fremfor begrensninger, og går foran når det kommer til forandringer og utfordringer. Du har en sterk grad av selvstendighet og kan lede både deg selv og andre gjennom de utfordringer dere møter. Du er begeistret, men også kritisk overfor det faktum at vi alltid kan bli bedre. Du har "fingeren på pulsen", evne til både å dykke ned i detaljer og tenke strategisk og langsiktig. Du stoler på deg selv, klarer å holde hodet kaldt selv i nye og hektiske situasjoner.  

Vi tror du har:

 • ledererfaring og er offensiv og stødig i rollen som leder
 • god økonomisk innsikt og erfaring med bruk av KPI'er for utvikling av ansatte og bedriften som helhet
 • erfaring fra kommersielle virksomheter / retail
 • erfaring med salgsledelse og prestasjonsbasert salgskultur

Hva forteller andre om rollen som franchisetaker i Kvik?
Per Gunnar startet Kvik i Kristiansand for ca. ett år siden, og avsluttet første driftsår med et smil. Les intervjuet her. 
Jan startet Kvik i Ski, og har i dag to butikker i kjeden. Han ble også Årets Franchisetaker under Franny Awards i 2019. Les mer.
Du kan også lytte til Franchisepodden via denne lenken. Her forteller Country Manager i Kvik Norge om hvorfor Kvik lykkes med franchise. 
Se også videoen i stillingsannonsen for å se hva andre franchisetakere i Europa sier.

Hva får du som franchisetaker i Kvik?

 • mulighet til å på kort tid skape gode resultater og god inntjening
 • bli en del av et nettverk med lojale, entusiastiske og dedikerte franchisetakere, som jevnlig samles for å utveksle erfaringer
 • løpende support på en rekke områder av et kvalifisert og dedikert team i Norge og Vildbjerg (DK)
 • grundig opplæring i Norge og i Danmark

Kvik er en offensiv kjede som evner å snu seg raskt når det oppstår behov i markedet. Kvik tilbyr hjemmebesøk gjennom konseptet Kvik Home, og har også gode løsninger for gjennomføring av videomøter. Med en velfylt verktøykasse og et eget support-team fra Kvik i Danmark ligger alt til rette for en knallstart for Kvik i Bodø. Franchisetaker / partner i Kvik jobber aktivt med salg i butikken, og du må trives i denne rollen.

Det kreves noe egenkapital for å starte en Kvik-butikk. Nærmere opplysninger får du i dialog med rekrutteringsselskapet Cappa, som bistår Kvik med å finne ny franchisetaker. 

Vil du vite mer om hva det innebærer å være franchisetaker i Kvik? 

 • Send en e-post med din kontaktinformasjon til solveig.kvam@cappa.no for å få tilsendt mer informasjon.
 • Ring gjerne Solveig Kvam i rekrutteringsselskapet Cappa om du har spørsmål, mob. 958 46 064.

Føler du deg klar for å bli franchisetaker for Kvik i Bodø?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Kvik

Arbeidssted:

Bodø

Adresse:


8008 Bodø

Søknadsfrist:

Snarest - vi behandler søknader fortløpende.

Lenker:

Kontaktpersoner

Mathias Myrseth

Junior rådgiver / Salgsansvarlig

+4798665931

mathias.myrseth@cappa.no

 

Solveig Stormo Kvam

Senior Rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no