Butikksjef søkes til Narvesen på Amfi Finnsnes!

Narvesen ble etablert i 1894 og er kiosken med stor K. Narvesen har vært en av Norges ledende servicebedrifter i 125 år. Det er butikker i hele Norge, med over 140 000 kundebesøk hver dag.

Narvesen-konseptet slik vi kjenner det i dag drives av Reitan Convenience. Reitan Convenience er en av Europas største servicehandelselskaper, og har en markedsledende posisjon i alle sine land.

Engasjert butikksjef søkes til Narvesen på Finnsnes!
 
Narvesen på Finnsnes ligger meget godt plassert på AMFI Finnsnes og nå søker vi deg som ønsker å lede butikken! Narvesen tilbyr mat og drikke til kunder og ansatte på senteret, og har et potensial for også videre vekst innen disse varegruppene. 

Vi ser etter deg som elsker den gode dialogen med kunder, og trives med å selge mat og drikke. Sammen med dine ansatte sørger du for en attraktiv butikk og hyggelige handleopplevelser. Dette er en fast stilling som butikksjef. Lykkes du med å skape gode kundeopplevelser og oppnår god drift, vil det være muligheter for franchisekontrakt som Kjøpmann i Narvesen i fremtiden.

Som butikksjef er du ansvarlig for daglig drift, i en kjede med gode opplæringsrutiner og systemer. Du har glimt i øyet, og leder ditt team ved å inkludere, følge opp og motivere. Du er god til å planlegge og flink til å gjennomføre, og du liker høyt tempo.
 
Vi ser etter deg som har:

 • forståelse for butikkdrift, kundeservice og salg
 • kjennskap til butikkøkonomi og/eller økonomisk forståelse
 • gjennomføringsevne og er løsningsorientert
 • interesse for å skape utvikling og resultater


I rollen som butikksjef får du god støtte fra Reitan Convenience (RCN), med tett oppfølging fra regionskontoret. Deres organisasjonsmodell er franchising, og de kaller sine franchisetakere for Kjøpmenn. På sikt er det mulig å drive Narvesen på Finnsnes som franchisetaker og Kjøpmann. Dette er derfor en unik mulighet til å lære seg enda mer om det å være Kjøpmann før man eventuelt går inn og overtar butikken selv. Som butikksjef i Narvesen får du en morsom og spennende arbeidshverdag, med god tilgang til kurs og opplæring som gir deg gode forutsetninger for å lykkes!

Har du spørsmål til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Ine Gunnersen (ine.gunnersen@cappa.no eller tlf: 900 78 560) eller Solveig Kvam (solveig.kvam@cappa.no eller tlf: 958 46 064) i rekrutteringsselskapet Cappa.

Velkommen som søker!

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad.
 • Har du søkt andre jobber gjennom Cappa kan det hende du allerede er registrert. Du kan du gjerne logge inn herfra og oppdatere profilen din. 
 • Søknader vurderes fortløpende.
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Butikksjef
Arbeidsgiver:
Reitan Convenience
9300 Finnsnes
Storgata 11
På nett
narvesen.no
Facebook
Søknadsfrist
Søknader behandles fortløpende
Arbeidssted
Finnsnes

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Ine Maria Gunnersen

Rådgiver

+4790078560

ine.gunnersen@cappa.no

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no

Bildegalleri