Driver søkes til kleskjeden Superdry!

Superdry er et moderne klesmerke som blander amerikansk og japansk-inspirert grafikk med britisk stil. Med sitt særpreg og kvalitet har merkevaren en eksklusiv appell og en internasjonal fanskare. Kjeden ble etablert i England i 2003, og har i dag 515 utsalgssteder i 46 land.

Vi søker franchisetaker til det moderne klesmerket Superdry!

Kanskje har du jobbet noen år som butikkleder eller i en salgsrolle og ønsker å ta neste skritt og være din egen sjef? Kanskje har du alltid hatt en drøm om å drive noe eget? For å overta denne butikken må du kun kjøpe varene, investeringen i butikken er allerede tatt. Det er heller ingen franchiseavgift. Det gjør dette til en unik franchisemulighet, og kan være butikkdrømmen du har ventet på. 

Som franchisetaker i Superdry eier du og driver din egen klesbutikk i et kjedekonsept, som har eksistert i mange år, og som har en stor, ung målgruppe. Du vil ha ansvaret for butikkens totale resultater, og trigges derfor av å løfte butikken til nye høyder. Du synes det er moro med salg, og kundemøter gir deg energi. Som leder evner du å få med deg dine ansatte, og du vet hva som skal til for å utvikle et engasjert salgsteam som gleder seg til gå jobb.

Butikken åpnet våren 2017 på Sirkus Shopping, og søker etter ny franchisetaker. Senteret har over 48.000 besøkende i uka, og ligger i et kollektivt knutepunkt hvor det er mye boligutbygging som gir et godt kundegrunnlag for Superdry-butikken. Butikken har også en bra beliggenhet på senteret, beliggende mellom Normal og Søstrene Grene. I nærheten er også andre klesbutikker som H&M, Dressmann, Kappahl og Lindex. Dette er den eneste Superdry-butikken i Trondheim.

Vi ser etter deg som har:

 • erfaring fra varehandel eller salg
 • gode lederegenskaper
 • utpreget serviceinnstilling og liker kundekontakt
 • interesse for mote og klær

Vil du vite mer om hva det innebærer å være franchisetaker i Superdry? 

 • Send en e-post med din kontaktinformasjon til hanne.bache@cappa.no for å få tilsendt mer informasjon.
 • Ring gjerne Hanne Bache i rekrutteringsselskapet Cappa om du har spørsmål.

Føler du deg klar for å bli franchisetaker for Superdry på Sirkus Shopping?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og gjerne en kort søknad.
 • Både CV og søknad kan lastes opp som separate filer, eller registreres direkte i søknadssystemet vårt.
 • Har du søkt andre jobber gjennom Cappa kan det hende du allerede er registrert. Du kan du gjerne logge inn på forhånd herfra og oppdatere profilen din. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.


Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Superdry

Arbeidssted:

Sirkus Shopping

Adresse:

Falkenborgvegen 1
7044 TRONDHEIM

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Hanne Bache

Senior rådgiver

+4792284375

hanne.bache@cappa.no