Driv din egen møbelkjede! Rocka møbler søker ny eier

ROCKA er et tøft og annerledes møbelkonsept, som selger designmøbler og interiør av høy kvalitet til gode priser. De bruker egne designere og selger egen møbelkolleksjon under merkenavnet ROCKA.

I innbydende butikklokaler er de mest populære modellene utstilt. Kunden kan delta aktivt i design av farger og moduler, og ut i fra de mange mulighetene som ligger i sortimentet, skaper man sin egen stil. Sofaene kan leveres på nøyaktige mål, noe ROCKA er alene om i dette segmentet.

ROCKA er et norskutviklet kjedekonsept, og i tillegg franchisegiver for butikkene.

ROCKA møbler søker eier / investor for å drive kjeden!  

ROCKA har solgt skreddersydde møbler siden 2010. Her finner du designmøbler og interiør av høy kvalitet til gode priser. I dag finnes franchisedrevne butikker i Fredrikstad og på Sortland, med dyktige og selvstendige drivere. Nåværende eier ønsker å overlate driften av ROCKA til deg som vil drive kjeden videre. Det er lagt til rette for videre vekst, og muligheter for å åpne en rekke nye butikker i Norge og eventuelt andre land i årene som kommer. 

I tillegg til butikkene har ROCKA en god nettbutikk, samt rundt 10 000 følgere på Facebook. ROCKA har enerett i Skandinavia på en rekke unike møbler og inventar. Kjeden har tilknyttede designere i produksjonslandene, stabile leverandører, meget god kvalitetskontroll og logistikk. 

Konseptet er godt beskrevet, med gjennomarbeidede rutiner og franchisekontrakter. 

Eier selger alle rettigheter som tilhører konsept, drift og utvikling. Nåværende eier tilbyr seg å overføre kunnskap samt gi god opplæring. Ny eier starter et nytt selskap, med gode muligheter for lønnsom drift fra dag en. Kjøper kan være en eller flere enkeltpersoner eller et selskap, og kan være lokalisert hvor som helst i Norge.

Nysgjerrig? Se www.rocka.no for å bli bedre kjent med konseptet. Sortimentet er enda bredere enn det som ligger ute på nettsidene, og franchisetakerne tilpasser utvalget til lokalmarkedet.

Dersom dette virker interessant, ønsker vi å høre fra deg snarlig.

  • Ta kontakt med Mathias Myrseth (mathias.myrseth@cappa.no) eller Frode Finsrud i konsulentselskapet Cappa.  
  • Selv om dette gjelder salg av en virksomhet, så ønsker vi helst at aktuelle kjøpere registrerer seg / sin CV gjennom vår portal, «Søk på stillingen».  
  • Din interesse for ROCKA vil bli fortrolig behandlet, om ønskelig også overfor selger i den innledende fase. 

Om rekrutteringsselskapet Cappa:
  • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.


Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Rocka

Arbeidssted:

Norge

Adresse:


0010 OSLO

Søknadsfrist:

Vi behandler søknader fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Mathias Myrseth

Junior rådgiver / Salgsansvarlig

+4798665931

mathias.myrseth@cappa.no

 

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no