Er du den nye driveren til YX 7-Eleven i Flateby?

7-Eleven Norge er en del av Reitan convenience, som er et av Europas største servicehandelselskaper. 7-Eleven har vært etablert i Norge siden den 13. september 1986, og i 2008 ble de første 7-Eleven langs veistasjonene åpnet. I 2018 ble det inngått en samarbeidsavtale med YX, som gir Reitan Convenience en styrket posisjon i bensinstasjonsmarkedet med det nye YX 7-Eleven konseptet. Det er et samarbeid der YX har ansvar for drivstoff og 7-Eleven for drift av butikk. YX og 7-Eleven tilbyr kundene i dag et moderne og godt tilbud langs norske veier.

Vi ser etter deg som vil drive YX 7-Eleven i Flateby. Har du kremmerinstinkt, gode lederegenskaper og et sterkt ønske om å drive din egen virksomhet kan dette være muligheten du ikke vil gå glipp av!

Bensinstasjonen YX 7-Eleven i Flateby drives gjennom et samarbeid mellom YX og 7-Eleven, hvor YX har ansvaret for drivstoff og 7-Eleven for driften av butikken. Vi ser etter en Kjøpmann som vil få ansvaret for den daglige driften av butikken, samt ansvar for personal og resultat.

Som Kjøpmann liker du kontakten med kundene bak kassa, og elsker å selge mat og drikke til travle kunder. Du jobber kontinuerlig med forbedring av drift og resultat, og bruker dine gode lederegenskaper til å skape engasjerte og dyktige medarbeidere. Sammen med dine ansatte sørger du for en skinnende ren butikk hver dag, og dere møter kunder med service av ypperste kvalitet. 

YX 7-Eleven i Flateby er en lokalstasjon sentralt i Flateby. Butikken har levert stabilt gode resultater over mange år. Dagens Kjøpmann skal ut på nye eventyr, og vi søker derfor hans etterfølger. Butikken er i god stand og stasjonen har en helt ny bilvaskemaskin.

Vi ser etter deg som

 • ønsker å drive egen butikk
 • har ledererfaring
 • har god økonomisk forståelse
 • er fleksibel og har stor arbeidskapasitet
 • har erfaring fra butikk eller annen relevant salgserfaring

I rollen som Kjøpmann i YX 7-Eleven samarbeider du tett med Reitan Convenience Norway (RCN). Du får grundig opplæring, gode innkjøpsavtaler og nyttige verktøy som hjelper deg å drive god og effektiv butikk. RCN tilbyr støttefunksjoner innen økonomi, salg og ledelse. For dyktige og hardtarbeidende mennesker er det muligheter til å utvikle seg videre, både internt i RCN og i Reitangruppen for øvrig.

Har du det som skal til? Da gleder vi oss til å høre fra nettopp deg!

Vil du vite mer om hva det innebærer å være Kjøpmann i YX 7-Eleven? 

 • Send en e-post med din kontaktinformasjon til eline.snerlebakken@cappa.no for å få tilsendt mer informasjon.
 • Ring gjerne Eline Snerlebakken eller Fredrik Hjortdal i rekrutteringsselskapet Cappa om du har spørsmål.

Ønsker du å søke?

 • Last opp en CV og kortfattet søknad.
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Reitan Convenience

Arbeidssted:

Flateby

Adresse:

Ødegårdsveien 2
1911 Flateby

Søknadsfrist:

Snarest.

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik Hjortdal

Rådgiver

+4793036876

fredrik.hjortdal@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no