Er du den nye driveren til YX 7-Eleven i Nes i Ådal?

7-Eleven Norge er en del av Reitan Convenience, som er et av Europas største servicehandelselskaper. 7-Eleven har vært etablert i Norge siden 1986, og i 2008 ble de første 7-Eleven langs veistasjonene åpnet. I 2018 ble det inngått en samarbeidsavtale med YX. YX og 7-Eleven tilbyr kundene i dag et moderne og godt tilbud langs norske veier.

Ønsker du å drive din egen butikk?

Vi ser etter deg som vil drive YX 7-Eleven i Nes i Ådal. Har du kremmerinstinkt, gode lederegenskaper og et sterkt ønske om å drive din egen virksomhet kan dette være muligheten du ikke vil gå glipp av!

Bensinstasjonen YX 7-Eleven i Nes drives gjennom et samarbeid mellom YX og 7-Eleven, hvor YX har ansvaret for drivstoff og 7-Eleven for driften av butikken. Nå ser vi etter en Kjøpmann som ønsker å drive butikken videre. 

Som Kjøpmann blir du driver av din egen butikk. Det innebærer ansvar for den daglig driften, inkludert personal- og resultatansvar. Vi ser etter deg som trives med dialogen med kundene, og sammen med dine ansatte sørger du for at butikken er innbydende og ren til enhver tid. Du jobber kontinuerlig med forbedring av drift og resultat, og bruker dine gode lederegenskaper til å skape engasjerte og dyktige medarbeidere.

YX 7-Eleven i Nes brukes av folk som bor her og ikke minst forbipasserende på den sterkt trafikkerte E16. Butikken har levert stabilt gode resultater over mange år. Dagens Kjøpmann skal ut på nye eventyr, og vi søker derfor hans etterfølger. Butikken omsetter for rundt 9 MNOK, og har også inntekter på drivstoff. Her får du muligheten til å lede 14 engasjerte medarbeidere, og sammen møter dere kunder med service av ypperste kvalitet. 

Vi ser etter deg som

 • ønsker å drive egen butikk
 • har ledererfaring
 • har god økonomisk forståelse
 • er fleksibel og trives med en hektisk arbeidshverdag

I rollen som Kjøpmann i YX 7-Eleven blir du en del av et veletablert franchisesystem og du samarbeider tett med Reitan Convenience Norway (RCN). Du får grundig opplæring, gode innkjøpsavtaler og nyttige verktøy som hjelper deg å drive god og effektiv butikk. RCN tilbyr støttefunksjoner innen økonomi, salg og ledelse. For dyktige og hardtarbeidende mennesker er det muligheter til å utvikle seg videre, både internt i RCN og i Reitangruppen for øvrig.

Har du det som skal til? Da gleder vi oss til å høre fra nettopp deg!

Vil du vite mer om hva det innebærer å være Kjøpmann i YX 7-Eleven? 

 • Send en e-post med din kontaktinformasjon til eline.snerlebakken@cappa.no for å få tilsendt mer informasjon.
 • Ring gjerne Eline Snerlebakken i rekrutteringsselskapet Cappa om du har spørsmål.

Ønsker du å søke?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader og henvendelser blir vurdert fortløpende.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Reitan Convenience

Arbeidssted:

Nes i Ådal

Adresse:

Ådalsveien 1161
3524 NES

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Eline N. Snerlebakken

Senior rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no