Er du en erfaren designer på jakt etter nye muligheter?

Oj! Design og Interiør ble etablert i 2016 og er ledende på interiørdesign både til fritidseiendommer, bolig og næringsbygg. Selskapet har store ambisjoner, og opplever stor etterspørsel.
Oj! Design leverer møbler og interiør fra de mest eksklusive leverandørene. Team Oj! består i dag av 9 ansatte og har hovedkontor i Elverum.

Oj! er et gründerselskap som i løpet av kort tid tatt en betydelig posisjon sitt marked. På grunn av stadig økende oppdragsmengde, trenger de å forsterke laget med en ny designer. Oj! har først og fremst fokusert på design, innredning og møblering av store fjellhytter rundt i Norge, men har også god erfaring med privatboliger og næringsbygg. Oj! sine oppdrag spenner fra mindre oppussing og redesign til mer omfattende byggeprosjekter. Se noen av Oj! sine flotte prosjekter her: www.instagram.com/ojdesigninterior/.

Som designer hos Oj! er du ansvarlig for prosjekter fra a til å. Dette innebærer utarbeidelse av skisser og designforslag, tegningsgrunnlag, møbleringsplan, lyssetting osv, i tillegg til utforming og oppfølging av budsjetter. Du sørger for at alle detaljer er ivaretatt slik at kunden får et fantastisk sluttprodukt. Gjennom hele prosessen har du god dialog med kunden, samt utførende entreprenører/prosjektledere.

Hos Oj! får du en unik mulighet i et selskap med godt omdømme i bransjen. Du blir en del av et sterkt faglig miljø med stor takhøyde. Her får du benyttet all din kunnskap samtidig som du vil lære noe nytt hver dag! Oj! har hovedkontor og lager i Elverum, men oppdrag over hele landet. Stillingen vil naturlig nok innebære en del reisevirksomhet. Noe til hovedkontoret, men mest av alt ute hos kunden og på prosjekter. De fleste prosjektene er i dag på alle de store fjelldestinasjonene i landet, samt i Oslo. Det er derfor ikke et krav at du bor i nærheten av Elverum.

Vi søker deg som har høy arbeidsmoral, og arbeider strukturert i en hektisk og varierende hverdag. Du er kreativ og svært detaljorientert, samtidig som du evner å se helheten. I rollen som designer må du være selvgående, og du må raskt kunne etablere tillit hos kunder og samarbeidspartnere. Du sørger for at kunden er godt ivaretatt og informert gjennom hele prosessen. Du er brennende engasjert i interiør og design – og sørger alltid for et sluttprodukt som blåser kunden av banen! Videre har du:

 • relevant utdannelse innen design, interiør eller arkitektur
 • erfaring fra større prosjekter innen interiørdesign
 • kjennskap til alle faser i et prosjekt– fra planløsning og el-tegninger til ferdigstillelse
 • erfaring med utarbeidelse og oppfølging av budsjetter
 • muligheter for en arbeidshverdag som innebærer reising

Stillingen rapporterer til daglig leder. Lønn fastsettes etter kvalifikasjoner.

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med en rådgiver i Cappa eller send mail til eline.snerlebakken@cappa.no.

Ønsker du å søke?

 • Last opp en ferdig CV og kortfattet søknad.
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!


NB: I forbindelse med koronasituasjonen/Covid19 har vi følgende informasjon: 
Cappa holder åpent, og det jobbes aktivt med alle annonserte rekrutteringsprosesser. Intervjuer/samtaler foregår nå via video/telefon, vi kan gjennomføre hele prosessen uten fysiske møter. Verktøyene vi bruker er sikre og enkle å bruke. Dersom du blir kalt inn til intervju vil du få mer informasjon. Noen prosesser vil kunne ta noe lenger tid enn normalt, vi ber om forståelse for dette. Du er velkommen til å ta kontakt om du har spørsmål. 

 

Oj Design & Interiørveiledning

Arbeidssted:

Oslo/Elverum

Adresse:


0154 Oslo

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no