Er du en erfaren interiørdesigner og klar for nye utfordringer?

Oj! Design og Interiør ble etablert i 2016 og leverer komplette designløsninger til eksklusive fjellhytter, private boliger og næringsbygg. Selskapet har store ambisjoner, og opplever økende etterspørsel. Oj! Design leverer møbler og interiør fra de mest eksklusive leverandørene, i tillegg har de eget møbelsnekkeri hvor de produserer kundetilpassede løsninger.

Oj! Design og Oj! Møbelsnekkeri består i dag av 25 ansatte. De har hovedkontor og lager i Elverum, samt kontor og showroom i Oslo sentrum.

Oj! Design og interiør leverer komplette designløsninger til eksklusive fjellhytter, private boliger og næringsbygg. De har på kort tid tatt en betydelig posisjon i sitt marked, og med stadig økende oppdragsmengde forsterker de nå teamet med en ny designer. Se noen av Oj! Design sine flotte prosjekter her: www.instagram.com/ojdesigninterior/. 

Som designer i Oj! Design jobber du tett sammen med designteamet, men er også ansvarlig for egne prosjekter fra a til å. Dette innebærer utarbeidelse av skisser og designforslag, tegningsgrunnlag, møbleringsplan, lyssetting osv, i tillegg til utforming og oppfølging av budsjetter. Med god støtte fra prosjektkoordinator og lead designer sørger du for at alle detaljer er ivaretatt slik at kunden får et fantastisk sluttprodukt! 

Hos Oj! Design får du en unik mulighet i et selskap i sterk vekst! Du blir en del av et engasjert team med faglig tyngde, og får mulighet til å påvirke selskapet sin videre vekst. Med eget møbelsnekkeri får du som designer også muligheten til å være tett på den direkte produksjonen av plassbygde møbler og innredninger. Oj! Design har i dag prosjekter over hele landet, og også i utlandet.

Selskapet har hovedkontor og lager i Elverum, samt kontor og showroom i Oslo. Kontoret i Oslo er base for flere designere. Dette er en fleksibel rolle, hvor du styrer din egen hverdag. Du vil trolig være noen dager på kontoret i Oslo og noen dager på hjemmekontor. Du må også noen dager i måneden dra til lageret og kontoret i Elverum.

Vi søker deg med lang erfaring som designer. Du har stor arbeidskapasitet, og arbeider strukturert i en hektisk og variert hverdag. Du er kreativ og detaljorientert, samtidig som du evner å se helheten. Som designer er du selvgående, og etablerer raskt tillit hos kunder og samarbeidspartnere. Du er brennende engasjert i interiør og design – og sørger alltid for et sluttprodukt som blåser kunden av banen! Videre har du:

  • relevant utdannelse innen design, interiør eller arkitektur
  • erfaring fra større prosjekter innen interiørdesign, gjerne hos både private kunder og med næringslokaler
  • kjennskap til alle faser i et prosjekt – fra planløsning til ferdigstillelse
  • erfaring med utarbeidelse og oppfølging av budsjetter

Stillingen rapporterer til daglig leder. Lønn fastsettes etter kvalifikasjoner. Noe reisevirksomhet til prosjekter må påregnes.

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med rådgiver Eline Snerlebakken i Cappa (e-post: eline.snerlebakken@cappa.no).

Vil du søke?

  • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
  • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
  • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På www.cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
  • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Oj Design og Interiørveiledning

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:

Tordenskiolds gate 7
0160 OSLO

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Senior rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no