Er du en erfaren interiørdesigner som er klar for nye utfordringer?

Oj! Design og Interiør ble etablert i 2016 og leverer komplette designløsninger til eksklusive fjellhytter, private boliger og næringsbygg. Selskapet har store ambisjoner, og opplever økende etterspørsel. Oj! Design leverer møbler og interiør fra de mest eksklusive leverandørene, i tillegg har de eget møbelsnekkeri hvor de produserer kundetilpassede løsninger.

Team Oj! består i dag av 13 ansatte. De har hovedkontor og lager i Elverum, men vil fra 1. august også ha kontor og showroom i Oslo sentrum.

Oj! Design og interiør leverer komplette designløsninger til eksklusive fjellhytter, private boliger og næringsbygg. De har på kort tid tatt en betydelig posisjon i sitt marked, og med stadig økende oppdragsmengde forsterker de nå teamet med to nye designere. Se noen av Oj! sine flotte prosjekter her: www.instagram.com/ojdesigninterior/. 

Som designer i Oj! er du ansvarlig for prosjekter fra a til å. Dette innebærer utarbeidelse av skisser og designforslag, tegningsgrunnlag, møbleringsplan, lyssetting osv, i tillegg til utforming og oppfølging av budsjetter. Med støtte fra prosjektkoordinator sørger du for at alle detaljer er ivaretatt slik at kunden får et fantastisk sluttprodukt! 

Hos Oj! får du en unik mulighet i et selskap i sterk vekst! Oj! har i dag hovedkontor og lager i Elverum, men vil fra 1. august også ha kontor og showroom i Oslo. Kontoret i Oslo vil være base for flere ansatte i Oj!. Dette er en fleksibel rolle, hvor du styrer din egen hverdag og egne prosjekter. Du blir en del av et engasjert team med faglig tyngde, med mulighet for å være med på påvirke Oj! sin videre vekst. Med eget møbelsnekkeri får du som designer også muligheten til å være tett på den direkte produksjonen av plassbygde møbler og innredninger. Oj! har i dag prosjekter over hele landet, og også i utlandet. 

Vi søker deg med lang erfaring som designer. Du har stor arbeidskapasitet, og arbeider strukturert i en hektisk og variert hverdag. Du er kreativ og detaljorientert, samtidig som du evner å se helheten. Som designer er du selvgående, og etablerer raskt tillit hos kunder og samarbeidspartnere. Du er brennende engasjert i interiør og design – og sørger alltid for et sluttprodukt som blåser kunden av banen! Videre har du:

  • relevant utdannelse innen design, interiør eller arkitektur
  • erfaring fra større prosjekter innen interiørdesign
  • kjennskap til alle faser i et prosjekt– fra planløsning til ferdigstillelse
  • erfaring med utarbeidelse og oppfølging av budsjetter

Stillingen rapporterer til daglig leder. Lønn fastsettes etter kvalifikasjoner.

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med rådgiver Eline Snerlebakken i Cappa (e-post: eline.snerlebakken@cappa.no).

Vil du søke?

  • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
  • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
  • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På www.cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
  • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Oj Design og Interiørveiledning

Arbeidssted:

Oslo / Østlandet

Adresse:

Tordenskioldsgate
0160 Oslo

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no