Er du en erfaren leder som liker å skape resultater gjennom andre?

Cutters ble etablert i 2015, og har på kort tid etablert seg som den mest besøkte frisørkjeden i Norden. I dag har kjeden 120 salonger i Norge, Sverige og Finland. Cutters har store ambisjoner for videre ekspansjon. Drop in-konseptet i Cutters bygger på 3 faktorer: effektivitet, kvalitet og pris. Effektivitet ved at hårklippen bare tar 15 minutter, kvalitet ved at vi har noen av landets beste frisører og en fast pris på hårklipp til kr 359,-.

Er du Cutters sin nye regionsleder?

Cutters ble etablert i Bergen i 2015 og er nå Skandinavias raskest voksende frisørkjede. Nå søker vi en ny regionsleder til region Innlandet, som i dag dekker Cutters sine 11 salonger fra Oslo nord til Lillehammer. Vi ser for oss at rett person bor i området rundt Oslo nord eller Nedre Romerike, siden de fleste salongene ligger her og du samtidig er tett på Cutters sitt kontor i Oslo.

Som regionsleder i Cutters har du drifts-, personal- og resultatansvar for salongene i din region. Bakgrunn som regionsjef, salgssjef eller tilsvarende rolle er relevant. Det viktigste er at du har solid ledererfaring fra kommersielle virksomheter og kan vise til gode resultater.

Din overordnede oppgave er å skape resultater gjennom andre, og du har kontinuerlig fokus på drift, konsept og resultat. Du liker å jobbe med nøkkeltall, og bruker dette aktivt for å analysere og optimalisere prosesser og rutiner. Frisøren er Cutters viktigste ressurs, og du vil være tett på for å sikre at salongene har fornøyde ansatte og kunder. Det stilles ikke krav til frisør- eller bransjebakgrunn.

Vi ser etter deg som:
  • er en trygg og motiverende leder
  • bruker dine analytiske evner til å skape resultater gjennom andre
  • digger Cutters og fremtidsrettede retailkonsepter!
Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk er et must!

I Cutters blir du en del av et dynamisk miljø, hvor det er kort vei fra idé til handling. Du får god støtte og opplæring fra kjedekontor, og sparrer med de andre regionslederne. Dette er en fleksibel og selvstendig rolle, hvor du styrer din egen arbeidshverdag og følger opp salongene tett. For rett kandidat er det gode utviklingsmuligheter, både i Norge og internasjonalt. Cutters har kontinuerlig fokus på utvikling, samarbeid og kvalitet, og skårer høyt på både medarbeider- og kundetilfredshet. 


Vil du bli en del av Cutters? 

  • Last opp din CV og en kortfattet søknad.
  • Eventuelle spørsmål kan rettes til Eline Snerlebakken eller Fredrik Vegsgaard i rekrutteringsselskapet Cappa. 

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

  • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Cutters

Arbeidssted:

Oslo nord/Nedre Romerike

Adresse:


0355 Oslo

Søknadsfrist:

Søknader vurderes forløpende.

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Senior rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no