Er du interiørdesigner, og vil jobbe med prosjekter fra a til å?

Oj! Design ble etablert i 2016 og leverer skreddersydde designkonsepter til privatboliger, fritidseiendommer og næringsbygg. Oj! Design leverer møbler og interiør fra de mest eksklusive leverandørene, i tillegg har de eget møbelsnekkeri hvor de produserer kundetilpassede løsninger.

Oj! Design og Oj! Møbelsnekkeri består i dag av 25 ansatte. De har hovedkontor og lager i Elverum, samt kontor og showroom i Oslo sentrum.

Oj! Design er et interiørfirma som tilbyr skreddersydde designkonsepter til privatboliger, fritidseiendommer og næringsbygg. De har på kort tid tatt en betydelig posisjon i sitt marked, og med stadig økende oppdragsmengde forsterker de nå designteamet med en ny junior designer. Se noen av Oj! Design sine flotte prosjekter her: https://www.instagram.com/ojdesign.no/

Som junior designer blir du en del av et engasjert designteam. Dere jobber sammen i alle prosjektfasene, fra utarbeidelse av skisser og designforslag, til tegningsgrunnlag, møbleringsplan, lyssetting osv. Du får ansvar for innkjøp til teamets prosjekter, og du må like å jobbe med detaljer og ha oversikt over flere prosjekter samtidig. Sammen sørger dere for at detaljene er ivaretatt slik at kunden får et fantastisk sluttprodukt! 

Hos Oj! Design får du en unik mulighet i et selskap i sterk vekst! Her er det faglig tyngde, engasjement og stor takhøyde. Du får utvikle deg som designer, og samtidig være med på den videre utviklingen av selskapet. Selskapet har hovedkontor og lager i Elverum, samt kontor og showroom i Oslo. Kontoret i Oslo er base for designteamet, og du vil tilbringe mesteparten av tiden din her. Dere har prosjekter over hele landet, og dere reiser gjerne rundt sammen på prosjekter og ferdigstillelser. Reising må derfor påregnes. Du kan også være noen dager på hjemmekontor. 

Vi søker deg som ønsker å utvikle deg som designer. Kanskje har du jobbet et eller to år, eller så er du kanskje nyutdannet? Det viktigste er at du har lyst til å utvikle deg og lære mer om designprosjekter fra a til å. Du har stor arbeidskapasitet, og liker en hektisk og variert hverdag. Som ansvarlig for innkjøp i ditt team må du også trives i dialog med leverandører. 

Det er viktig at du:

  • har relevant utdannelse innen design, interiør eller arkitektur
  • har interesse for produkter (møbler, interiørartikler etc.)
  • kan norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
  • er strukturert og detaljorientert

Stillingen rapporterer til daglig leder. Dette er en fulltidsstilling, og lønn fastsettes etter kvalifikasjoner.

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med senior rådgiver Eline Snerlebakken i Cappa (eline.snerlebakken@cappa.no).

Vil du søke?

  • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
  • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
  • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På www.cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
  • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Oj! Design

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:

Tordenskiolds gate 7
0160 Oslo

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Senior rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no