Liker du å lede og har et hjerte for god kundeservice?

Espresso House er en del av verdens største kaffefamilie, med Coffee Shops i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Tyskland. Kjeden er den ledende premium kaffebarkjeden i Norden.
I Norge har kjeden i dag 64 utsalgssteder, og over 900 medarbeidere.

Lederstillinger i Nordens største kaffebarkjede!

Espresso House søker etter to tydelige og samlende ledere som er gode til å kommunisere og motivere. De ser etter deg som har ledererfaring og som kan dokumentere gode resultater.
I rollen vil du ha en unik mulighet til å utvikle deg selv, teamet ditt og dine lederegenskaper. Hos Espresso House er det spennende karrieremuligheter.   

Sammen med dine baristaer, master baristaer, skiftledere og assistant manager vil du være ansvarlig for den daglige driften i henhold til Espresso House sitt konsept. For å lykkes i rollen må du være en person som evner å jobbe med endringsledelse, kulturbygging og vil være med på å skape god og varig kultur. Du vil også få ansvar for at teamet ditt skal glede seg til å gå på jobb, og at alle gjester får en god opplevelse når de besøker Espresso House. I stillingen rapporterer du til district manager.

Er du en dyktig leder, har et hjerte for service, masse energi og er dedikert i det du gjør? Da er rollen som daglig leder i Espresso House sannsynligvis noe for deg.

Lederrollen innebærer:

 • personalansvar, herunder rekruttering, opplæring, oppfølging og planlegging av vaktplaner
 • å opprettholde høy kvalitet og høyt servicenivå for medarbeidere og gjester
 • å være en kremmer som sikrer at inntektene maksimeres og at avdelingen din driftes lønnsomt i tråd med definerte budsjetter


Hvilke egenskaper og kvalifikasjoner Espresso House etter hos deg? 

Vår oppdragsgiver ser etter deg som er profesjonell i alt du gjør og sprer positiv energi til de du møter i hverdagen. Du trives i en hektisk hverdag med høyt tempo, og har stor arbeidskapasitet. Det er viktig at du er løsningsorientert og har gjennomføringskraft når utfordringer oppstår. I tillegg er det nødvendig at du har god økonomiforståelse og er strukturert i ditt arbeid. For at du skal kunne drive en av avdelingene i Espresso House må du snakke et skandinavisk språk og ha mulighet til å jobbe turnus i tråd med åpningstidene.

Hva kan Espresso House tilby deg som daglig leder?

 • en spennende stilling med stort ansvar og høyt tempo
 • store utviklings- og karrieremuligheter i et ekspansivt internasjonalt selskap
 • et godt arbeidsmiljø med stort engasjement rundt kaffe og en variert arbeidsdag
 • en grundig og god opplæring    


I Espresso House er man lidenskapelig opptatt av kaffe og de håper du er det samme.
Deres visjon er å gi verdens beste kaffeopplevelse til verdens beste gjester. Espresso House fokuserer på «Tomorrow friendly» som vil si at de alltid ønsker å bli bedre.
Kjeden er derfor opptatt av et mangfoldig og inkluderende arbeidsliv, der utvikling er svært viktig for dem. I tillegg vil du bli en del av et miljø der man bygger hverandre opp og heier på hverandre.

Vi ser etter en coffee shop manager til en fast stilling og til et vikariat til to avdelinger i Oslo sentrum. Høres dette ut som noe for deg?

Ta kontakt med Are Sjåland 982 23 124 (are.sjaland@cappa.no) eller Mona Storvik 948 84 048 (mona.storvik@cappa.no) dersom du har spørsmål om stillingen. 

Ønsker du å søke?

 • Du kan registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På www.cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Om stillingen

Tittel
Coffee Shop Manager
Arbeidsgiver:
Espresso House
0254 Oslo
Cort Adlers gate 16
På nett
https://no.espressohouse.com/
Facebook
Søknadsfrist
Snarest
Arbeidssted
Oslo Sentrum

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Are Sjåland

Senior rådgiver

+4798223124

are.sjaland@cappa.no

Mona Storvik

Researcher

+4794884048

mona.storvik@cappa.no

Bildegalleri