Entusiastisk franchisetaker med driv og kremmerånd søkes til Kvik kjøkken i Sørlandsparken

Kvik er en av de største leverandørene av kjøkken, bad og garderobe i Europa, med mer enn 150 butikker i 10 land. Kjeden er i sterk vekst, og har i dag 26 butikker i Norge. I 2019 åpner Kvik ytterligere to nye butikker i Hamar og på Storo i Oslo.

Butikkene drives primært på franchisebasis med selvstendige partnere. Kvik er opprinnelig dansk og ledes fra Danmark, men eies av det svenske konsernet Ballingslöv Int. AB.

Kvik tilbyr en sterk merkevare, kvalitetsprodukter samt et gjennomarbeidet og profesjonelt konsept. Kjedens filosofi er at «alle har rett til et kult kjøkken”.

Entusiastisk franchisetaker søkes til Kvik kjøkken i Sørlandsparken!

I Kviks verden er misjonen klar: Å selge moteriktige kjøkken til overraskende lave priser. For å utføre denne misjonen på Sørlandet søker vi en ny franchisetaker til Kvik i Sørlandsparken. 

Som franchisetaker vil du ha fullt ansvar for butikken, og sørge for at ditt team bruker sin kompetanse på salg og rådgivning til kunder som skal realisere sine kjøkkendrømmer. Du er også ansvarlig for at teamet bruker sin kreativitet slik at det kommer kunden til gode i treffsikker gjennomføring av tegnetimer. Men det stopper ikke der! Din suksess som franchisetaker avhenger også av at teamet klarer å konvertere tilbud som er gitt til ordre. Hver selger har individuelt ansvar for kunden gjennom hele salgsprosessen, fra første møte i butikken til ferdig levert ordre.

Kvikbutikken i Kristiansand er veletablert, og har vært i drift siden 2006. Nå søker vi en entusiastisk franchisetaker til å drive butikken, og lede teamet slik at butikken kan nå "next level". Det vurderes om butikken skal relokaliseres, dette vil vi komme tilbake til senere i prosessen. 

Ønsket bakgrunn og kvalifikasjoner:

Vi søker deg som har erfaring som leder, og er offensiv, trygg og stødig i denne rollen. Om du har erfaring fra salg eller salgsledelse er det en fordel. Om du i tillegg har praktisk kunnskap innen økonomi og markedsføring, har du enda litt stødigere bein å stå på. Det er positivt om du har erfaring fra varehandel og relevante bransjer, for eksempel innen kjøkken, bad, garderobe, fliser, VVS, møbler, forbrukerelektronikk, interiør, eiendomsmegling eller bygg. Men god opplæring vil bli gitt, så ta kontakt om du er nysgjerrig!

Som franchisetaker / partner jobber du aktivt med salg i butikken, og du må trives i denne rollen. Du har et team med deg, og de må også rustes til å yte sitt beste.

Som person bør du:

 • være entusiastisk og ha stort driv - en av de viktigste elementene for å være franchisetaker i Kvik
 • ha kremmerinstinkt og være resultatorientert - essensielt for å løfte butikken
 • være utholdende - det tar tid å skape resultater
 • være tilstede! Som franchisetaker investerer du i din egen fremtid. Du må kunne lede deg selv.


Det er naturligvis viktig å ha interesse for innredning, design og løsninger til hjemmet.

Hva ligger i det for deg?

 • For rett person er det stor mulighet til å på kort tid skape gode resultater.
 • Du får bli en del av et nettverk med entusiastiske og dedikerte franchisetakere, som samles jevnlig for å utveksle erfaringer.
 • Du får grundig opplæring i Norge og i Danmark.
 • Du får påvirke din egen fremtid.


Ta en titt på videoen i stillingsannonsen for å se hva andre franchisetaker i Europa sier. Er du nysgjerrig på hvordan det er å være franchisetaker for Kvik i Norge, kan du lese her:
(NB! om du leser annonsen på finn.no, så virker ikke lenkene - da kan du i så fall bare klikke på "søk på stillingen" - da kommer du til en mer fungerende versjon av stillingsannonsen)
Tjent penger fra dag én med økende kurve!
Savnet lagfølelsen man har i butikk
 

Ønsker du mer informasjon eller ønsker å søke?  

 • Send oss en e-post om du ønsker mer informasjon om hva det innebærer å være franchisetaker i Kvik, og hvilke krav som stilles til finansiering.
 • Eventuelle spørsmål kan rettes til Solveig Kvam (solveig.kvam@cappa.no) eller Hanne Bache (hanne.bache@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa. 
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Du er velkommen til å registrere en kortfattet søknad og CV.
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig. 


Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er et fremtidsrettet selskap med gjennomprøvde metoder og et solid nettverk i hele Skandinavia.
 • Cappa er spesialister på rekruttering og utvelgelse av ledere, selgere, nøkkelpersoner, franchisetakere og agenter/forhandlere. 
 • Cappa har hovedfokus på rekruttering til kjeder innen handel, servering og tjenesteytende virksomhet. Vi bistår også leverandører, og aktører innen eiendom, logistikk og senterdrift. 
 • Les mer på www.cappa.no 
   
 • Følg Cappa på LinkedIn og Facebook
 

Kvik

Arbeidssted:

Kristiansand

Adresse:

Skibåsen 44
4636 Kristiansand

Søknadsfrist:

Snarest - vi behandler søknader fortløpende.

Lenker:

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior Rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no

 

Hanne Bache

Rådgiver

+4792284375

hanne.bache@cappa.no