Har du erfaring innen HR og vil være med å forme HR-funksjonen i et vekstselskap?

Oj! Design og Interiør ble etablert i 2016 og leverer komplette designløsninger til eksklusive fjellhytter, private boliger og næringsbygg. Selskapet har store ambisjoner, og opplever økende etterspørsel. Oj! Design leverer møbler og interiør fra de mest eksklusive leverandørene, i tillegg har de eget møbelsnekkeri hvor de produserer kundetilpassede løsninger.

Oj! Design og Oj! Møbelsnekkeri består i dag av over 20 ansatte. De har hovedkontor og lager i Elverum, samt kontor og showroom i Oslo sentrum.

Oj! Design og interiør leverer komplette designløsninger til eksklusive fjellhytter, private boliger og næringsbygg. De har på kort tid tatt en betydelig posisjon i sitt marked, og som følge av deres vekst ser vi nå etter en HR-ansvarlig til selskapet. 

Som HR-ansvarlig får du muligheten til å utforme og utvikle HR-funksjonen i Oj! Design. Du blir ansvarlig for alle HR-prosesser i selskapet, samt i Oj! Møbelsnekkeri som er tilknyttet Oj! Design. Vi ser etter deg med kompetanse innen HR, og erfaring med å utvikle relevante rutiner og systemer. Du har god forståelse for kommersielle virksomheter, og arbeider strukturert i en hektisk og variert hverdag. Vi tror du trives med å ta initiativ til langsiktig utvikling, samtidig som du løser mer praktiske og administrative oppgaver. 

Vi søker deg som er løsningsorientert, analytisk og har gode kommunikasjonsferdigheter. Du er en teamspiller som verdsetter og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Videre har du:

 • relevant utdannelse innen HR
 • minimum 3-5 års erfaring innen HR
 • god kjennskap til relevant lovverk
 • erfaring med utarbeidelse av rutiner og systemer
 • kjennskap til aktuelle IT-verktøy

Hvorfor velge Oj! Design? Hos Oj! Design får du 25 engasjerte og kompetente kolleger som på hver sin måte bidrar til å gi kundene unike designløsninger. Du blir en del av et arbeidsmiljø med korte beslutningsveier, høyt tempo og et godt sosialt samhold. Du styrer din egen arbeidshverdag og trives med å ha mange baller i luften.

Dine arbeidsoppgaver:

 • utvikle og lede HR-prosesser, som for eksempel innen rekruttering, onboarding, kompetanseutvikling, HMS og sykefraværsoppfølging
 • ha ansvar for utvikling og kontinuerlig oppdatering av rutiner, systemer og maler 
 • veilede og støtte ledelsen i HR-relaterte spørsmål
 • sikre overholdelse av gjeldende lover, forskrifter og GDPR
 • være en pådriver i utviklingen av organisasjonen og medarbeidere

Stillingen rapporterer til daglig leder. Oj! Design har i dag hovedkontor og lager i Elverum, samt kontor og showroom i Oslo. Arbeidssted er fleksibelt, men det er naturlig at du vil være mest på kontoret i Elverum. Noe reising til kontoret i Oslo må påregnes.

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med rådgiver Eline Snerlebakken i rekrutteringsselskapet Cappa.

Slik søker du:

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På www.cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Oj Design og Interiørveiledning

Arbeidssted:

Elverum

Adresse:

Meierigata 14
2406 ELVERUM

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Eline N. Snerlebakken

Senior rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no

 

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no