Har du lyst til å drive din egen Gulating pub?

Gulating Gruppen AS har på kort tid blitt landets største uavhengige kjede for ølutsalg og puber med fokus på håndverksøl. Det som startet i 2011 med en liten bryggeripub i Dale i Sunnfjord har nå vokst til hele 22 ølutsalg og 7 puber, og Gulating Gruppen AS har en klar vekststrategi både nasjonalt og internasjonalt.

Gulating er en utfordrer i dagens marked hvor få, store og sterke aktører kontrollerer det meste innen dagligvarehandelen, og der mye av det gode og spennende ølet som produseres ikke får hylleplass eller når fram til forbrukerne. Gulating vil gjøre dette mangfoldet tilgjengelig for det norske folk. Gulatings mantra er derfor: «La folket bestemme»!

Gulating er Norges største uavhengige kjede for ølutsalg og puber med fokus på håndverksøl. De er i sterk vekst, og består i dag av 22 ølutsalg og 7 puber. Nå ønsker Gulating Gruppen å ekspandere med flere puber i hele landet!  

Vil du vite mer om dine muligheter for å drive en Gulating pub? Ta kontakt med Fredrik Hjortdal eller Eline Snerlebakken i rekrutteringsselskapet Cappa.

I rollen som pubdriver hos Gulating tilbyr du lokalbefolkningen ulike variasjoner av godt håndverksøl. Du har fokus på gode gjesteopplevelser og eksepsjonell service i din egen pub. I rollen vil du kunne tilby øl-smaking med innslag fra lokale bryggerier, briljere med dine gode øl-kunnskaper, vise fotballkamper, arrangere quiz-kvelder og live konserter med lokale trubadurer!

Vi søker deg som har et sterkt engasjement og brennende ønske om å lykkes. Kanskje kommer du fra bransjen i dag og kan vise til gode resultater fra bar/restaurantdrift. Eller så gjør du noe helt annet, men har et sterkt ønske om å eie og drive helt egen pub. Det viktigste er at du har god økonomisk forståelse og er en inspirerende leder som kan motivere dine ansatte til yte sitt beste. 

Som eier av en Gulating pub får du:

 • tilgang til et velfungerende og attraktivt franchisesystem, med de verktøyene du trenger for å lykkes.
 • tilgang til variert og spennende håndverksøl.
 • mulighet til å servere øl fra lokale mikrobryggerier.
 • grundig opplæring og oppfølging fra Gulating Gruppen.
 • handlingsrom og frihet i konseptet til å påvirke din lokale pub.

Vil du vite mer om hva det innebærer å være franchisetaker i Gulating? 

Ønsker du å søke?

 • Last opp en ferdig CV og kortfattet søknad.
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Gulating

Arbeidssted:

Hele landet

Adresse:


Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende.

Lenker:

Kontaktpersoner

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no

 

Fredrik Hjortdal

Rådgiver

+4793036876

fredrik.hjortdal@cappa.no