Har du salgserfaring og ønsker en karriere innen kjøkken?

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk.
Konsernet har detaljvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene. I dag jobber
over 11 000 engasjerte medarbeidere i Elkjøp. I Norge teller de rundt 4000 elkjøpere, fordelt på 145 butikker over hele landet.

I 2008 tok Elkjøp steget over i et nytt marked og satset på salg av Epoq-kjøkken. Målet er at kjeden innen 2028/29 skal være markedsledende på salg av kjøkken. I dag har kjeden over 300 kjøkkenselgere i Norge, Sverige, Danmark og Finland – og alle har som mål å gi kunden drømmekjøkkenet.

Vil du tegne og selge kjøkken for en av de største kjedene innen forbrukerelektronikk? Bli en del av kjøkkenavdelingen på Elkjøp Alnabru!
 
Elkjøp har store ambisjoner for Epoq, og skal bli markedsledende i Norge innen salg av kjøkken i 2028. Som følge av satsingen utvider kjøkkenavdelingen på Elkjøp Alnabru sitt salgsteam. Du blir en del av et engasjert og kompetent team, her får du lære av de beste!
 
Som selger av Epoq designer du funksjonelle kjøkkenløsninger tilpasset kundens preferanser og budsjett. Du følger kunden din gjennom hele salgsprosessen, fra første tegnetime til ferdig levert kjøkken. Det er viktig at du jobber strukturert og nøyaktig for å sikre leveranser og gode kundeopplevelser.

Er du klar for en spennende jobb med høyt tempo og flotte kolleger? 

Vi søker deg som
  • har interesse for kjøkken og innredningsløsninger
  • kan vise til gode salgsresultater
  • evner å jobbe selvstendig og strukturert
  • trives med en hektisk arbeidshverdag
Erfaring fra salg av kjøkken, hvitevarer eller garderobeløsninger er en fordel, men ikke et krav.  

Hvorfor jobbe i Elkjøp? Dette kan være starten på en spennende karriere hos den største aktøren innen elektronikk i Norge. Det er utviklingsmuligheter både i varehuset på Alnabru, men også på kjedekontoret. Å jobbe for Elkjøp er artig, utfordrende og fartsfylt. Kulturen deres er viktig, og bygger på tre hovedpilarer: Ansvarlighet, engasjement og effektivitet. Hos Elkjøp får du god opplæring, som inkluderer introduksjonskurs i København. Du får også din egen mentor og tett oppfølging i butikk. Elkjøp tilbyr konkurransedyktig lønn inkludert bonusavtale.

Har du spørsmål til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med rådgiver Eline Snerlebakken i rekrutteringsselskapet Cappa.

Ønsker du å søke?
  • Last opp en CV og en søknad.
  • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

  • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Elkjøp

Arbeidssted:

Alnabru

Adresse:

Strømsveien 245
0668 OSLO

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no

 

Fredrik Hjortdal

Rådgiver

+4793036876

fredrik.hjortdal@cappa.no