Kan du lede, motivere og skape resultater? Driv din egen matbutikk i Hammerfest!

REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte. I dag har de over 600 butikker fra nord til sør.

Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet. Konseptet er lønnsomt, ikke bare for sine kjøpmenn og bedriften – men også for kundene.

REMA 1000 Storsvingen er en veletablert butikk i Hammerfest. Butikken har en god beliggenhet og stor parkeringsplass. Med et salgsareal på 1114 kvm og en netto omsetning på 66 MNOK i 2020, er dette en unik mulighet for deg som vil drive din egen dagligvare!

Som Kjøpmann for REMA 1000 Storsvingen blir du eier av din egen butikk. Det innebærer totalansvar for driften, inkludert personal- og resultatansvar. Vi søker deg som er levende opptatt av butikkdrift og trives like godt ved butikkhyllene som bak kassa og på kontoret. Du har stor arbeidskapasitet, og sørger for at butikken er ryddig og organisert til enhver tid. Du motiveres av å skape resultater, både for deg selv og butikken. Som leder er du klar og tydelig. Du har høye mål, og evner å lære opp og videreutvikle dine ansatte.

REMA 1000 tilbyr stort handlingsrom i et velfungerende og lønnsomt franchisesystem. Kjeden har i over 40 år utviklet nyttige verktøy som gir deg gode forutsetninger for å lykkes. Som ny Kjøpmann i REMA 1000 får du grundig opplæring. Du får også tett oppfølging fra ditt regionskontor, enten det gjelder økonomi, drift eller personalledelse.

Vi ser etter deg som først og fremst ønsker å drive for deg selv! Du ser nytten av å være en del av en kjede med et veletablert konsept, og bruker aktivt "verktøykassen" for kontinuerlig utvikling. Du har fortrinnsvis erfaring fra dagligvare, enten leverandørleddet eller butikk, eller har kjennskap til varehandel på annet vis.

Vi tror også at du:

  • er en leder som kan inspirere og motivere ansatte til å yte sitt beste
  • har god økonomiforståelse og erfaring med bruk av nøkkeltall 
Er dette muligheten du har ventet på? Da ser vi frem til å høre fra deg!

Vil du vite mer om hva det innebærer å være Kjøpmann i REMA 1000?  Ønsker du å søke?
  • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
  • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
  • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

  • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Rema 1000

Arbeidssted:

Hammerfest

Adresse:

Storsvingen 85
9610 Rypefjord (Hammerfest)

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende.

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Senior rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no