Kvik ekspanderer og søker franchisetaker/partner på Helgeland!

Kvik er et internasjonalt konsept med stor suksess. Kjeden har 170 butikker i 13 land. Her finner du kjøkken, bad og garderobe under fellesnevneren Dansk design til lave priser. 32 av butikkene er å finne i Norge, og Kvik er på god vei mot målsetningen, som er 50 butikker fra nord til sør. Kvik er et sterkt og attraktivt brand, og etterspørselen etter dansk design er stor.

Butikkene drives på franchisebasis med selvstendige partnere. Kvik er dansk, og er en del av det svenske konsernet Ballingslöv Int. AB. Kvik har hovedkontor og produksjon i Danmark, og et lite kjedekontor i Oslo som følger opp de norske butikkene.

Ønsker du å starte for deg selv, med et solid og velprøvd konsept i ryggen?

Hos Kvik finner du kjøkken, bad og garderobe i dansk design til overraskende lave priser. Kvik opplever en enorm vekst på det norske markedet, og nå er det endelig Helgeland sin tur! Kvik skal åpne en helt ny butikk på Helgeland– og vil ha deg med på laget. Endelig lokasjon for butikken er ikke bestemt, men vi ser for oss at Mosjøen eller Mo i Rana er aktuelt - og vil komme i kontakt med kandidater på begge steder.
Kvik tilbyr hjemmebesøk gjennom konseptet Kvik Home, og har også gode løsninger for gjennomføring av videomøter. For butikken på Helgeland er det meget gode verktøy for å nå kunder i hele regionen. Med en velfylt verktøykasse og et eget support-team fra Kvik i Danmark ligger alt til rette for en knallstart.

Hva kjennetegner deg som blir franchisetaker i Kvik?

Du er en åpen person og en progressiv selvstarter som aldri gir opp. Du ser muligheter fremfor begrensninger, og går foran når det kommer til forandringer og utfordringer. Du har en sterk grad av selvstendighet. Du er begeistret, men også kritisk overfor det faktum at vi alltid kan bli bedre. Du har "fingeren på pulsen", og evne til både å dykke ned i detaljer og tenke strategisk og langsiktig. 

Vi tror du har:

 • solid ledererfaring og er offensiv og trygg i rollen som leder
 • god økonomisk innsikt og erfaring med bruk av KPI'er for utvikling av ansatte og bedriften som helhet
 • erfaring fra kommersielle virksomheter / retail
 • erfaring med salgsledelse og prestasjonsbasert salgskultur

Hva får du som franchisetaker i Kvik?

 • mulighet til å på kort tid skape gode resultater og god inntjening
 • bli en del av et nettverk med lojale, entusiastiske og dedikerte franchisetakere, som jevnlig samles for å utveksle erfaringer
 • løpende support på en rekke områder av et kvalifisert og dedikert team i Norge og Vildbjerg (DK)
 • grundig opplæring i Norge og i Danmark
Som franchisetaker vil du eie butikken, og ha fullt ansvar for å skape resultater sammen med ditt team. Franchisetaker / partner i Kvik jobber aktivt med salg i butikken, og du må trives i denne rollen.
Det kreves egenkapital for å starte en Kvik-butikk. Nærmere opplysninger får du i dialog med rekrutteringsselskapet Cappa, som bistår Kvik med å finne ny franchisetaker.

Vil du vite mer om hva det innebærer å være franchisetaker i Kvik? 

Føler du deg klar for å bli franchisetaker for Kvik på Helgeland?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader og henvendelser blir vurdert fortløpende.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Kvik

Arbeidssted:

Mosjøen eller Mo i Rana

Adresse:


8624 Mo i Rana

Søknadsfrist:

Vi behandler søknader og henvendelser fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no