Liker du å sette deg hårete mål?

Cutters ble etablert i 2015, og har på kort tid etablert seg som den mest besøkte frisørkjeden i Norden. I dag har kjeden 120 salonger i Norge, Sverige og Finland. Cutters har store ambisjoner for videre ekspansjon. Drop in-konseptet i Cutters bygger på 3 faktorer: effektivitet, kvalitet og pris. Effektivitet ved at hårklippen bare tar 15 minutter, kvalitet ved at vi har noen av landets beste frisører og en fast pris på hårklipp til kr 359,-.

Er du Cutters sin nye regionsleder i Bergen?

Cutters ble etablert i Bergen i 2015 og er nå Skandinavias raskest voksende frisørkjede. Dagens regionsleder for salongene i Bergen har fått nye muligheter internt i selskapet, og vi ser nå etter hennes etterfølger. Er du leder i dag og klar for nye utfordringer? Bli en del av Cutters!

Som regionsleder i Cutters har du drifts-, personal- og resultatansvar for salongene i din region. Din overordnede oppgave er å skape resultater gjennom andre, og du har kontinuerlig fokus på drift, konsept og resultat. Frisøren er Cutters viktigste ressurs, og du vil være tett på for å sikre at salongene har fornøyde ansatte og kunder.

Bakgrunn som regionsjef, salgssjef eller tilsvarende rolle er relevant. Det viktigste er at du har solid ledererfaring fra kommersielle virksomheter og kan vise til gode resultater. Du liker å jobbe med nøkkeltall, og bruker dette aktivt for å analysere og optimalisere prosesser og rutiner. Det stilles ikke krav til frisør- eller bransjebakgrunn.

Vi ser etter deg som:
 • er en trygg og motiverende leder
 • er selvgående og løsningsorientert
 • evner å strukturere og prioritere arbeidsoppgaver i en hektisk hverdag
 • er resultatorientert og trigges av vekst
 • behersker norsk og engelsk godt
 • digger Cutters og fremtidsrettede retailkonsepter!

I Cutters blir du en del av et dynamisk miljø, hvor det er kort vei fra idé til handling. Du får god støtte og opplæring fra kjedekontor, og sparrer med de andre regionslederne. Dette er en fleksibel og selvstendig rolle, hvor du styrer din egen arbeidshverdag og følger opp salongene tett. For rett kandidat er det gode utviklingsmuligheter, både i Norge og internasjonalt. Cutters har kontinuerlig fokus på utvikling, samarbeid og kvalitet, og skårer høyt på både medarbeider- og kundetilfredshet. 


Vil du bli en del av Cutters? 

 • Last opp din CV og en kortfattet søknad.
 • Eventuelle spørsmål kan rettes til Eline Snerlebakken eller Fredrik Vegsgaard i rekrutteringsselskapet Cappa. 

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Cutters

Arbeidssted:

Bergen

Adresse:


5015 Bergen

Søknadsfrist:

Søknader vurderes forløpende.

Lenker:

Kontaktpersoner

Eline N. Snerlebakken

Senior rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no

 

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no