Liker du å sette deg hårete mål?

Cutters ble etablert i 2015, og har på kort tid etablert seg som den mest besøkte frisørkjeden i Norden. I dag har kjeden salonger i Norge, Sverige og Finland. Cutters har store ambisjoner for videre ekspansjon. Drop in-konseptet i Cutters bygger på 3 faktorer: effektivitet, kvalitet og pris. Effektivitet ved at hårklippen bare tar 15 minutter, kvalitet ved at vi har noen av landets beste frisører og en fast pris på hårklipp til kr 349,-.

Er du Cutters sin nye regionsleder?

Cutters er Skandinavias raskest voksende frisørkonsept! Som følge av veksten ser vi nå etter en regionsleder i Trondheim. Er du regionsleder i dag og klar for nye utfordringer? Bli en del av Nordens mest innovative frisørkonsept!

Som regionsleder i Cutters har du drifts- og resultatansvar i regionen. Din overordnede oppgave er å skape resultater gjennom andre. Frisøren er Cutters viktigste ressurs, og du vil være tett på for å sikre at salongene har fornøyde ansatte og kunder. Du har kontinuerlig fokus på forbedring av drift, konsept og resultat. Cutters har i dag 9 salonger i Trøndelag, og det er planlagt flere nyåpninger i tiden som kommer. Du blir bindeleddet mellom hovedkontoret og salongene, og rapporterer direkte til COO.

Vi ser etter deg som:
 • er en dyktig relasjonsbygger og motivator
 • er selvgående og løsningsorientert
 • evner å strukturere og prioritere arbeidsoppgaver i en hektisk hverdag
 • er resultatorientert og trigges av vekst
 • behersker norsk og engelsk godt
 • digger Cutters og fremtidsrettede retailkonsepter!

I Cutters blir du en del av et dynamisk miljø, hvor det er kort vei fra idé til handling. Du får støtte og opplæring fra kjedekontor, og vil sparre med de andre regionslederne i kjeden. Det er gode utviklingsmuligheter for rett kandidat, både i Norge og internasjonalt. Cutters har kontinuerlig fokus på utvikling, samarbeid og kvalitet, og skårer høyt på både medarbeider- og kundetilfredshet. 

Bakgrunn som distriktssjef, regionsjef, salgssjef eller tilsvarende rolle er relevant. Det viktigste er at du har solid ledererfaring fra kommersielle virksomheter og kan vise til gode resultater. Du liker å jobbe med nøkkeltall, og bruker dette aktivt for å analysere og optimalisere prosesser og rutiner. Det stilles ikke krav til frisør- eller bransjebakgrunn.

Ønsker du å søke?
 • Last opp en ferdig CV og kortfattet søknad.
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.
 • Eventuelle spørsmål kan rettes til Eline Snerlebakken (eline.snerlebakken@cappa.no) eller Fredrik Vegsgaard i rekrutteringsselskapet Cappa. 

Om rekrutteringsselskapet Cappa:
 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Cutters

Arbeidssted:

Trondheim

Adresse:

Munkegata 33
7011 Trondheim

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no

 

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no