Narvesen i Svolvær søker daglig leder

Narvesen ble etablert i 1894 og er kiosken med stor K. Narvesen har vært en av Norges ledende servicebedrifter i nesten 130 år. Det er rundt 340 butikker i hele Norge, med over 200.000 kundebesøk hver dag.
Narvesen-konseptet slik vi kjenner det i dag drives av Reitan Convenience Norway. Reitan Convenience er en av Europas største servicehandelselskaper, og har en markedsledende posisjon i alle sine land.

Engasjert daglig leder søkes til Narvesen

Narvesen i Svolvær har en fantastisk beliggenhet på torget, med nærhet til hoteller, restauranter og andre butikker. På sommerstid er det et yrende liv i området og et høyt tempo i butikken. Det selges store mengder med iskrem og butikken er stor på tradisjonelle kioskvarer. Det er fortsatt et potensiale på mat og drikke som også er et satsningsområde for Narvesen. 

Vi ser etter deg som ønsker å sette ditt særpreg på butikken og skape en tydelig identitet. Du liker å by på deg selv, trives med å lage og selge mat og drikke, og elsker den gode dialogen med dine kunder. Du vet at gode prestasjoner skapes gjennom å gi tillitt og ansvar til dine medarbeidere. Sammen med dine ansatte sørger du for en attraktiv butikk og en hyggelig handleopplevelse for alle som kommer innom.

Vi ser etter deg som:
  • har forståelse for butikkdrift, kundeservice og salg
  • har god økonomisk forståelse og gjerne kjennskap til butikkøkonomi
  • er selvstendig og resultatorientert
  • har interesse for å skape utvikling og resultater
I rollen som daglig leder får du god støtte fra Reitan Convenience (RCN), med tett oppfølging fra regionskontoret. Deres organisasjonsmodell er franchising, og de kaller sine franchisetakere for Kjøpmenn. På sikt er det mulig å drive Narvesen på Svolvær som franchisetaker/Kjøpmann. Dette er derfor en unik mulighet til å lære seg enda mer om det å være Kjøpmann før man eventuelt går inn og overtar butikken selv. Som daglig leder i Narvesen får du en morsom og spennende arbeidshverdag, med god tilgang til kurs og opplæring som gir deg gode forutsetninger for å lykkes!
 
Har du spørsmål til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Are Sjåland (are.sjaland@cappa.no / tlf. 982 23 124) i rekrutteringsselskapet Cappa.

Ønsker du å søke?
  • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader og henvendelser blir vurdert fortløpende.
  • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
  • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
  • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.
Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Om stillingen

Tittel
Daglig leder
Arbeidsgiver:
Reitan Convenience
8300 Svolvær
Vestfjordgata 9
På nett
https://narvesen.no/
Facebook
Søknadsfrist
Søknader behandles fortløpende
Arbeidssted
Svolvær

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Are Sjåland

Senior rådgiver

+4798223124

are.sjaland@cappa.no

Bildegalleri