Ønsker du en allsidig stilling hos en byggevarekjede i sterk vekst?

jem & fix er Danmarks største byggevarekjede. Konsernet har 124 butikker i Danmark, 58 i Sverige og 11 i Norge. Den største varegruppen er byggevarer, men de har også et godt utvalg av maling, verktøy, el. artikler, belysning, VVS, hus og hjem, fritid og hage. jem & fix tilbyr både merkevarer, egne merkevarer og rimelige alternativer uten merke. Kjeden er kåret til Danmarks billigste byggemarked for syvende år på rad, og har et tydelig lavprisfokus.

Er du klar for nye utfordringer? jem & fix søker nå en kategorikoordinator til sitt hovedkontor på Lysaker!

PS: Vi søker også en kategoriansvarlig / category manager til jem & fix. Begge stillingene ligger på www.cappa.no/stillinger . 

jem & fix etablerte seg på det norske markedet i 2018, og ekspanderer nå videre i Norge. Kjeden henvender seg primært til privatsegmentet og har fokus på lave priser. Stillingen er sentral for utvikling av kjedens ulike varekategorier og videre vekst på det norske markedet.  

I rollen som kategorikoordinator vil du bistå kategoriansvarlige med optimalisering av sortimentet i Norge. Den viktigste oppgaven innebærer å sikre flyt knyttet til logistikk, sortiment og prissetting, med løpende kontakt med de danske og svenske innkjøpsavdelingene og mot leverandører. Vi søker deg med stor interesse for varehandel og innkjøp, og som ønsker en sentral og viktig rolle i en skandinavisk kjede med store ambisjoner!

Du blir en del av en uformell og profesjonell organisasjon med korte beslutningsveier. Rollen gir gode utviklingsmuligheter, og du vil få varierte arbeidsoppgaver og ansvarsområder. Vi ser etter deg som er strukturert og nøyaktig, og som evner å håndtere flere oppgaver samtidig. Du vil være en viktig samarbeidspartner og støttespiller for de kategoriansvarlige. 

Som kategorikoordinator vil du
 • bistå med pris- og konkurrentovervåkning og sørge for korrekte priser på materiell i butikk og på nett
 • ha utstrakt kontakt med vårt danske hovedkontor, leverandører og butikker
 • bidra med utarbeidelse av salgs- og lønnsomhetsrapporter
 • håndtere henvendelser relatert til kategoriavdelingen 
 • bidra med input til kampanjeplanlegging
 • bidra til markedsanalyser og benchmarketing
 • diverse oppgaver knyttet til vareflyt i hele varens livssyklus; fra vareopprettelse til varen er på hyllen 
Vi ønsker at du har høyere utdannelse innen varehandel, økonomi, markedsføring eller tilsvarende. Har du relevant erfaring innen kategori, logistikk, innkjøp eller andre sentrale oppgaver innen varehandel, kan dette veie opp for utdannelse. Dette er en super mulighet for deg som er nyutdannet eller ønsker å utvikle deg innen varehandel! 

Vi ser etter deg som
 • er selvstendig, samarbeidsorientert og god til å bygge relasjoner
 • er analytisk av natur og jobber systematisk, effektivt og metodisk
 • har over snittet kunnskap om MS Office, spesielt Excel som arbeidsverktøy. 
 • har overblikk og evne til å planlegge og strukturere arbeidsdagen 
 • lærer raskt, evner å sette deg inn i nye systemer og er tilpasningsdyktig
 • er ærlig og lojal mot jem & fix sitt hovedfokus og mål 
 • har god skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk, og kan forstå dansk og svensk
jem & fix tilbyr en spennende mulighet til å være med å videreutvikle en kjede i sterk vekst på det norske markedet. Her er det hyggelig arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktig betingelser. jem & fix holder til i flotte lokaler med kantine sentralt på Lysaker torg, et steinkast fra Lysaker togstasjon og E18.

Har du spørsmål til stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med Guro Karlstad i rekrutteringsselskapet Cappa, e-post: guro.karlstad@cappa.no, mob. 988 62 051.  

Søknadene blir vurdert forløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Vil du søke?
 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På www.cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

jem & fix Norge

Arbeidssted:

Lysaker

Adresse:

Lysaker Torg 8, 4. etg.
1366 Lysaker

Søknadsfrist:

Snarest - vi behandler søknader fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Guro Karlstad

Rådgiver

+4798862051

guro.karlstad@cappa.no

 

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no