Ønsker du en allsidig stilling hos en byggevarekjede i sterk vekst?

jem & fix er Danmarks største byggevarekjede. Konsernet har 125 butikker i Danmark, 50 i Sverige og 8 i Norge. Den største varegruppen er byggevarer, men de har også et godt utvalg av maling, verktøy, el. artikler, belysning, VVS, hus og hjem, fritid og hage. jem & fix tilbyr både merkevarer, egne merkevarer og rimelige alternativer uten merke. Kjeden er kåret til Danmarks billigste byggemarked for syvende år på rad, og har et tydelig lavprisfokus.

Er du klar for nye utfordringer? jem & fix søker nå en kategoriassistent til sitt hovedkontor på Lysaker!

jem & fix etablerte seg på det norske markedet i 2018, og har siden den tid åpnet åtte butikker. Kjeden henvender seg primært til privatsegmentet og har fokus på lave priser. Stillingen er et barselsvikarat, med god mulighet for både forlengelse og fast ansettelse.

I rollen som kategoriassistent vil du bistå både kategori- og kampanjeansvarlig, hvor den sentrale oppgaven er å jobbe med og optimalisere sortimentet i Norge. Oppgavene innebærer blant annet å utarbeide kundeaviser, lokale marketingoppgaver og kategoriarbeid. Vi søker deg med stor interesse for varehandel, og som ønsker en sentral og viktig rolle i en skandinavisk kjede med store ambisjoner! 

Du blir en del av en uformell og profesjonell organisasjon med korte beslutningsveier. Rollen gir gode utviklingsmuligheter, og du vil få varierte arbeidsoppgaver og ansvarsområder. Vi ser etter deg som er strukturert og nøyaktig, og som evner å håndtere flere oppgaver samtidig. Du vil være en viktig samarbeidspartner og støttespiller, og vil ha et tett samarbeid med norske kolleger og nøkkelpersoner på det danske hovedkontoret.  

Som kategoriassistent vil du:
 • arbeide med innhold til kundeaviser og annet markedsmateriell
 • bistå med pris- og konkurrentovervåkning og sørge for korrekte priser på materiell i butikk og på nett
 • optimalisere, oversette og korrekturlese web-tekster, markedsmateriell og informasjon om nye varer
 • utarbeide salgs- og lønnsomhetsrapporter 
 • håndtere henvendelser relatert til kategoriavdelingen og ha løpende dialog med butikkene 

Vi ønsker at du har høyere utdannelse innen varehandel, økonomi, markedsføring eller tilsvarende. Har du relevant erfaring innen kategori, logistikk, innkjøp eller andre oppgaver knyttet til koordinering, kan dette veie opp for utdannelse. Ønsket oppstart snarlig, men senest 1. oktober. Dette er en super mulighet for deg som er nyutdannet eller ønsker å utvikle deg innen varehandel! 

Vi ser etter deg som:
 • er samarbeidsorientert
 • er analytisk av natur og liker å jobbe med tall
 • har over snittet kunnskap om MS Office, spesielt Excel som arbeidsverktøy. Du er ikke redd for å sette deg inn i nye IT-systemer
 • er dyktig i norsk rettskriving
 • har overblikk og evne til å planlegge og strukturere arbeidsdagen 

jem & fix tilbyr en spennende mulighet til å være med å videreutvikle en kjede i sterk vekst på det norske markedet. Hos jem & fix er det gode utviklingsmuligheter, og de tilbyr konkurransedyktig betingelser. jem & fix holder til i flotte lokaler med kantine sentralt på Lysaker torg, et steinkast fra Lysaker togstasjon og E18.

Har du spørsmål til stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med Amanda Myhren i rekrutteringsselskapet Cappa, e-post: amanda.myhren@cappa.no, mob. 981 28 307. 
Søknadene blir vurdert forløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?  
 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.


Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

jem & fix Norge AS

Arbeidssted:

Lysaker

Adresse:

Lysaker Torg 8, 4. etg.
1366 Lysaker

Søknadsfrist:

Snarest - vi behandler søknader fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Amanda Myhren

Rådgiver

+4798128307

amanda.myhren@cappa.no