Relasjonsorientert selger

Kvik er en av de største leverandørene av kjøkken, bad og garderobe i Europa, med mer enn 180 butikker i 13 land. Kjeden er i sterk vekst, og har i dag over 30 butikker i Norge. Kvik har kunder både innen privat- og forretningsmarkedet.

Kvik Stjørdal eies av samme franchisetaker som eier butikkene på Tiller og Lade.

Kvik Stjørdal forsterker laget. Er du vår nye, engasjerte selger?

Kvik Stjørdal åpnet dørene på Sjøsiden Hus & Hjem i mars 2020. Butikken er knyttet til Kvik Lade og Tiller og virksomheten har i dag 18 dyktige og motiverte ansatte. Her finner du en dedikert og entusiastisk gjeng, som har passion for  – og lykkes med! – å skape de virkelig gode kundeopplevelsene. Butikkene på Lade og Tiller har mottatt en rekke utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt og vi håper selvfølgelig at Kvik Stjørdal kan bidra til ytterligere utmerkelser. 

Som ny hos Kvik Stjørdal får du tilgang til en strukturert og innholdsrik onboardings- og opplæringsperiode. Vi håper at du som starter hos Kvik Stjørdal har lyst til å lære - du vil få alle verktøy for å lykkes. 

Som selger i Kvik er målet klart: du skal designe og selge lekre kjøkken-, baderoms- og garderobeløsninger til kunder som vil realisere sine drømmer. For å bli en god selger hos Kvik, må du være en god relasjonsbygger, og du må like å stå på for å finne løsningen som passer kundens budsjett og stil. Du følger kunden gjennom hele prosessen, fra første tegnetime til kjøkkenet er ferdig montert.

Vi ser etter deg som:  

 • har salgserfaring og elsker å bygge opp gode salg! Du må gjerne ha erfaring fra bransjen, men rett innstiling og vilje kan kompensere for erfaring. 
 • har gode kommunikasjonsegenskaper og er god til å skape relasjoner med kunder
 • mestrer å ha mange baller i lufta, men jobber strukturert
 • har generelt gode datakunnskaper (gjerne grafiske programmer), og ikke er redd for å lære deg ny programvare.
Det er en fordel om du har interesse for faget, og et blikk for estetiske og praktisk gode innredningsløsninger. Hos Kvik Stjørdal og Trondheim blir du en del av et team som har fokus på utvikling og resultater, men hele tiden med et glimt i øyet! 

Kvik Stjørdal tilbyr:  
 • en trygg arbeidsplass i et firma som legger til rette for personlig utvikling og at du skal lykkes
 • god og tilpasset opplæring i Norge og etter hvert i Danmark på Kviks Business Academy
 • gode lønnsbetingelser med bonusordning (uten tak!)

Kvik har vært i Trondheim siden 2007 og har gått fra å være en liten utfordrer til nå å ha etablert seg som en av bransjens mest solide aktører i Trondheim og omegn – og med stadig økende omsetning hvert år.
Velkommen som søker!

Har du spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med Solveig Stormo Kvam i rekrutteringsselskapet Cappa, mail: solveig.kvam@cappa.no, mob. 958 46 064. 

Føler du deg klar for å søke?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Kjøkkenselger
Arbeidsgiver:
Kvik
7502 Stjørdal
Wessels veg 82
På nett
www.kvik.no
Facebook
Søknadsfrist
Vi behandler søknader fortløpende
Arbeidssted
Stjørdal

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no

Guro Karlstad

Rådgiver

+4798862051

guro.karlstad@cappa.no

Bildegalleri