Relasjonsorientert selger

Kvik er et internasjonalt konsept med stor suksess. Kjeden har over 170 butikker i 13 land. Her finner du kjøkken, bad og garderobe under fellesnevneren Dansk design til lave priser. 32 av butikkene er å finne i Norge.

Kvik Tromsø, Harstad og Svolvær har til sammen over 20 ansatte fordelt på salg, lager, montering og administrasjon.

Relasjonsorientert superselger søkes til Tromsøs beste kjøkkenteam!

I Kviks verden er misjonen klar: å selge dansk design – kjøkken, bad og garderobe – til overraskende lave priser. For å utføre denne misjonen har Kvik Tromsø behov for enda en faglig dyktig selger i teamet. Vi ser etter deg som ser på deg selv som en superselger, som selvstendig kan selge stil og trender med smil og seriøsitet, til like mange kundetyper som det er kjøkkentyper.

Butikken i Tromsø har hatt en eventyrlig vekst de siste årene. Butikken består av en lojal, dedikert og entusiastisk gjeng, som har passion for  – og lykkes med! – å skape de virkelig gode kundeopplevelsene.  

Som kjøkkenselger hos Kvik Tromsø mestrer du på en god og vennlig måte å inspirere, informere og veilede kundene. Du er god til å identifisere kundens behov og bruke din kreativitet og innsikt til å skape kundens drømmekjøkken, bad eller garderobe. Du styrer alle salgets faser, fra mottakelse av kunden i butikken, behovsavdekking, tegning, oppfølging, bestilling av varer og det å holde kundene orientert gjennom prosessen.  

Foretrukken bakgrunn og ønskede egenskaper:

 • Vi ønsker at du har gode selgeregenskaper, og forstår kompleksiteten i salg av kapitalvare. Har du f.eks. erfaring fra oppsøkende salg, salg av kjøkken, garderobeløsninger, baderom eller hvitevarer har du en kompetanse vi ser muligheter i. 
 • Du ser på deg selv som en god relasjonsbygger og en som kunder får tillit til.
 • Vi ønsker at du har interesse for eller kunnskap om de produktene Kvik Tromsø selger.
 • Vi ser etter deg som er praktisk anlagt, og raskt kan sette deg inn i – og finne en løsning på – ulike problemstillinger.
 • Vi ser etter deg som har høy egenmotivasjon – som tar ansvar for egen portefølje, og jobber strukturert og nøyaktig for å nå dine mål, og lose kundene trygt i havn.
Det er viktig at du har generelt gode datakunnskaper, men full opplæring vil bli gitt på de aktuelle programmer som du vil bruke. Videre er det viktig at du klarer å jobbe strukturert og nøyaktig, og generelt har et stort eierskap til dine salgsprosesser. Det kan bli hektisk hos Kvik Tromsø, og du må trives i perioder med mye å gjøre. Arbeidsmiljøet hos Kvik i Tromsø beskrives som veldig bra. 

Kvik Tromsø tilbyr deg:
 • en målrettet og tilpasset salgs- og produktutdannelse i butikken, og på Kvik Academy i Norge og Danmark.
 • gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • konkurransedyktige lønnsbetingelser med attraktive bonusmuligheter
 • gode personalkjøpsbetingelser og god pensjonsordning
Hos Kvik Tromsø kommer du til en trygg arbeidsplass i et veletablert selskap med avdelinger i Tromsø, Harstad og Svolvær. Her vil du finne dyktige og hyggelige kollegaer som står klar til å ta imot sin nye kollega. 

Velkommen som søker!

Har du spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med Solveig Stormo Kvam i rekrutteringsselskapet Cappa, mail: solveig.kvam@cappa.no, mob. 958 46 064. 


Føler du deg klar for å søke?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Kvik

Arbeidssted:

Tromsø

Adresse:

Stakkevollvegen 33
9010 TROMSØ

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no

 

Guro Karlstad

Rådgiver

+4798862051

guro.karlstad@cappa.no