Salgsressurs til Skandinavias ledende leverandør av benkeplater

DFI-Geisler er Skandinavias ledende benkeplateleverandør. De tilbyr benkeplater av blant annet laminat, heltre, stål, Corian®, naturstein, keramikk, dekton, og komposittstein. DFI-Geisler eies av Ballingslöv International, som igjen eies av investeringsselskapet Stena Adactum. Selskapet skal være ledende i bransjen, både når det gjelder nyheter, grønne alternativer og vekst.
“Den riktige benkeplaten er halve kjøkkenet. Minst”

Key Account Manager med ansvar for Trøndelag og Nord-Norge

DFI-Geisler er Skandinavias ledende produsent av benkeplater i alle materialer. DFI-Geisler eies av Ballingslöv International-konsernet, som i Norge eier flere kjeder i kjøkkenbransjen. Som Key Account Manager vil du primært ha ansvaret for Drømmekjøkkenet og JKE Designs butikker fra Trøndelag og nordover.  

Ditt primære fokus være salgs- og relasjonsskapende aktivitet hos eksisterende og nye kunder. Du skal etablere gode relasjoner med butikkeiere og -ledere, samt deres personale. Det er også ditt ansvar at nettverket av forhandlere har all nødvendig kunnskap om DFI-Geisler’s produkter og kommende lanseringer.

Hvordan vil arbeidsdagen se ut?
•    Du vil ha hjemmekontor som base. Vi ser for oss at du holder til i f.eks. Trondheim, Bodø eller Tromsø – med lett tilgjengelig kommunikasjon til andre byer. Du rapporterer til salgssjef, som holder til ved hovedkontoret i Danmark.
•    Det må forventes ukentlig reiseaktivitet i stillingen som Key Account Manager. Dine kunder befinner seg fra Molde i sør til Alta i nord. I tillegg vil du tilbringe tid med dine kollegaer i Danmark 6-10 ganger i året. 
•    Siden dine kunder og kollegaer er over et stort geografisk område, er det viktig at du har gode kommunikasjonsevner på engelsk og norsk, og at du har kjennskap til øvrige nordiske språk.

Hvem er DFI-Geislers nye Key Account Manager?
•    du har erfaring fra kjøkkenbransjen, som f.eks. selger til privat eller proffmarked. Du kan også ha salgserfaring fra beslektede bransjer som fliser, bygg, møbler eller elektronikk. 
•    du er flink til å strukturere egen arbeidsdag og er selvgående
•    du er opptatt av å sette mål og jobber aktivt for å nå disse
•    du har et kommersielt tankesett, og evner å skape gode forretningsrelasjoner
•    du kan dokumentere en gode resultater med oppbygging av kunderelasjoner og salg
•    du har gode forhandlingsevner, og erfaring med inngåelse av kontrakter – store som små

Videre tror vi at du er energisk og resultatorientert. Du er initiativrik og kontaktsøkende – du trives med å bygge relasjoner og følge opp kunder, på telefon, mail og ved besøk. Du er opptatt av å holde tidsfrister, både internt og overfor kunder. Du vil få god og strukturert opplæring i Danmark og i Norge. Du må ha førerkort. 

Hvorfor skal du velge DFI-Geisler?
Hos DFI-Geisler blir du en del av et selskap med en solid eksisterende kundeportefølje og store muligheter for videre vekst. I Norge har du en erfaren KAM, med ansvar for den sørlige delen av Norge å sparre med. Dine kollegaer har stor fagkunnskap som de gladelig deler med deg. Du får firmabil, og vil selv planlegge din egen arbeidshverdag og reisevirksomhet. DFI-Geisler er opptatt av at medarbeiderne har en sunn balanse mellom jobb og privatliv. Høy medarbeidertilfredshet og profesjonell stolthet ligger også i selskapets DNA.

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med senior rådgiver Solveig Stormo Kvam i rekrutteringsselskapet Cappa. 

Slik søker du:

  • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
  • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
  • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På www.cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
  • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

DFI-Geisler A/S

Arbeidssted:

Trondheim og nordover

Adresse:


7011 Trondheim

Søknadsfrist:

Vi behandler søknader fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no