Selger med ambisjoner søkes til Kvik Moss

Kvik er et internasjonalt konsept med stor suksess, som selger kjøkken, bad og garderobe. Kjeden har mer enn 150 butikker i 10 land. I Norge har Kvik 28 butikker og er i sterk vekst. Kvik er et sterkt og attraktivt brand, og etterspørselen etter dansk design er stor.

Bli med på laget hos Kvik Moss!

Visste du at Kvik i Moss første halvår 2019 fikk utmerkelsen "fremragende kundeservice" i Kvik? Det kommer ikke av seg selv - hos Kvik i Moss får du bli en del av et sterkt fagmiljø, der salg av gode innredningsløsninger står i fokus. 

Med Kviks fleksible løsninger og gode utvalg har du mulighet til å designe løsninger som passer enhver smak og ethvert budsjett.  Du må være glad i å selge, og har du noe erfaring med salg av kjøkken er det en fordel. Men kan du vise til gode resultater fra salg i andre bransjer, f.eks. hvitevarer eller annen elektronikk, baderom, garderobe, møbler e.l. så vil vi veldig gjerne høre fra deg. Hos Kvik følger du dine kunder gjennom hele salgsprosessen – fra første tegnetime til ferdig levert ordre. 

Vi ser etter deg som:

 • leverer kvalitet ved å være nøyaktig og effektiv
 • er en god lytter og trives med mye kundedialog
 • har gode salgsresultater å vise til
 • har motivasjon til å finne gode løsninger for dine kunder

Kvik Moss tilbyr: 

Du får en målrettet og tilpasset salgs- og produktutdannelse i butikken og på Kvik Academy i Danmark. Kvik er en faghandel innen kjøkken, bad og garderobe - likevel blir du aldri utlært, og det er alltid et "next step" i utdannelsen og treningen. 
Det tilbys gode lønnsbetingelser med en attraktiv bonusordning. Du får fordelaktige personalrabatter, samt andre personalgoder.

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?  

 • Eventuelle spørsmål kan rettes til Solveig Kvam i rekrutteringsselskapet Cappa. 
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Registrér din søknad og cv gjennom lenken i stillingsannonsen
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Kvik

Arbeidssted:

Moss

Adresse:

Årvoldveien 2
1529 MOSS

Søknadsfrist:

Snarest - vi behandler søknader fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior Rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no