Selger med ambisjoner søkes til Kvik Trondheim

Kvik er et internasjonalt konsept med stor suksess, som selger kjøkken, bad og garderobe. Kjeden har mer enn 150 butikker i 10 land. I Norge har Kvik 28 butikker og er i sterk vekst. Kvik er et sterkt og attraktivt brand, og etterspørselen etter dansk design er stor.

Danske kjøkken i Trondheim har vært en stor suksess, og i 2018 åpnet avdelingen på Tiller. Butikkene har til sammen 16 medarbeidere fordelt på salg, lager og montering.

Bli med på vinnerlaget hos Kvik Trondheim!

Visste du at Kvik Trondheim er kåret til verdens beste Kvik-butikk to år på rad, og at de også har de mest fornøyde kundene i Kvik?
Kvik Trondheim har to avdelinger, én på Lade (åpnet i 2007) og én på Tiller (åpnet i 2018). Det er til butikken på Tiller vi trenger deg! Vil du bli en del av et dedikert og faglig sterkt team der du lærer av de beste?

Med Kviks fleksible løsninger og gode utvalg har du mulighet til å designe løsninger som passer enhver smak og ethvert budsjett. Du må være glad i salg, og har du noe erfaring med salg av kjøkken er det en fordel. Men kan du vise til gode resultater fra salg i andre bransjer, f.eks. hvitevarer eller annen elektronikk, baderom, garderobe, møbler e.l. så vil vi veldig gjerne høre fra deg. Hos Kvik følger du dine kunder gjennom hele salgsprosessen – fra første tegnetime til ferdig levert ordre. 


Vi ser etter deg som:

 • er nøyaktig, effektiv og ærlig
 • er en god lytter, tydelig og presis i kommunikasjon 
 • evner å ha flere baller i luften, og også har kvalitet i det arbeidet du gjør
 • har god konsentrasjonsevne

Kvik Trondheim tilbyr:  

Hos Kvik Trondheim blir du en del av et sterkt fagmiljø der salg av gode innredningsløsninger står i fokus. Du får en målrettet og tilpasset salgs- og produktutdannelse i butikken og på Kvik Academy i Danmark. Du blir aldri utlært, og det er alltid et "next step" i utdannelsen og treningen. Det tilbys gode lønnsbetingelser med en attraktiv bonusordning. Du får fordelaktige personalrabatter, samt andre personalgoder.

Vi ønsker at du har:   

 • gode resultater å vise til, og at du har konkurranseinstinkt 
 • stolthet når det kommer til å finne de gode løsningene for kundene dine

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?  

 • Eventuelle spørsmål kan rettes til Solveig Stormo Kvam i rekrutteringsselskapet Cappa. 
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Registrér din søknad og cv gjennom lenken i stillingsannonsen
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Kvik

Arbeidssted:

Tiller

Adresse:

Ivar Lykkes vei 3
7075 TILLER

Søknadsfrist:

Snarest - vi behandler søknader fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior Rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no