Start din karriere innen rekruttering!

Rekrutteringsselskapet Cappa ble grunnlagt i 2002, og er derfor godt etablert med 20 år i det norske markedet. Cappa rekrutterer til ulike bransjer med hovedfokus på kommersielle virksomheter, alt fra etablerte kjeder til start ups. Kvik, Elon, REMA 1000, Domino’s, Designa, Svane kjøkken, Dr. Dropin, Cutters og Barnas Hus er noen av våre kunder.
Cappa består i dag av 7 rådgivere, og holder til i flotte lokaler i Skullerud Park, syd for Oslo sentrum. Her finnes gratis treningsrom, god kantine, skistadion og Norges største klatrepark.

Er du nysgjerrig på andre mennesker? Da er du kanskje vår nye researcher!

I Cappa bistår vi våre oppdragsgivere gjennom hele rekrutteringsprosessen. Som researcher er ditt overordnede ansvar å identifisere og kontakte potensielle kandidater til stillingene vi jobber med. Du vil være en svært viktig bidragsyter til at vi løser våre oppdrag med de beste kandidatene. I Cappa jobber vi i team, og du vil arbeide tett med erfarne rådgivere som har det overordnede kundeansvaret. Sammen sørger vi for at kunder og kandidater opplever en god og profesjonell prosess.

Å være researcher i Cappa passer godt til deg som ønsker å jobbe med rekruttering og lære mer om faget. Du vil jobbe i et sterkt fagmiljø, som består av erfarne rådgivere. Her vil du kommunisere med ulike mennesker, i ulike roller og gjennom ulike kanaler. Du må trives med å etablere kontakt med kandidater over telefon og skape god dialog. Du evner å ha mange baller i luften på en gang, og jobber systematisk med dine prosjekter.

Dine arbeidsoppgaver:
 • gjøre grundig research for å finne de mest egnede kandidatene iht. kravspesifikasjon
 • etablere kontakt med kandidater på telefon og andre kanaler, samt booke intervjuer
 • besvare henvendelser fra kandidater
 • gjennomføre referansesamtaler
 • bidra i utarbeidelse av annonser og annet materiell knyttet til stillinger
 • være med i salgsmøter med kunder
Hvem er du?
 • du har minimum bachelorgrad i organisasjonspsykologi, HR, administrasjon, økonomi eller markedsrelaterte fag.
 • du har interesse for rekrutteringsfaget, og ønsker å lære mer
 • du er åpen og utadvendt, og god til å etablere tillit hos andre
 • du er nysgjerrig og ivrig etter å lære
Hvorfor skal du søke?  
Hos Cappa blir du en del av et sammensveiset team, med både ferske og erfarne rådgivere. Her er det kort vei fra idé til handling, og vi lytter til hverandre. Vi holder til i fine lokaler i Skullerud Park, med umiddelbar nærhet til Skullerud t-bane og Østmarka. Her får du gratis parkering til sykkel, bil og ski, og et eget kontor. Du kan trene gratis i et godt utstyrt treningsrom, og vi nyter gode lunsjer sammen i parkens felles kantine. Det er kanskje også interessant for deg å vite at du får god helseforsikring, fastlønn og fantastiske arbeidskolleger (om vi får si det selv!). Vi liker å gjøre sosiale ting sammen – har kick-off på hyttetur, sommerfest, julebord og andre sammenkomster.  

Vi gleder oss å høre fra deg! 

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?  
 • Eventuelle spørsmål kan rettes til Solveig Kvam eller Frode Finsrud.
 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader og henvendelser blir vurdert fortløpende.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.
Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!
 

Cappa

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:

Olaf Helsets vei 5
0694 Oslo

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no

 

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no