Student? Start din profesjonelle karriere nå!

Rekrutteringsselskapet Cappa søker en salgs- og markedskonsulent med ambisjoner! Rekrutteringsselskapet Cappa ble grunnlagt i 2002, og er derfor godt etablert med 20 år i det norske markedet. Cappa rekrutterer til ulike bransjer med hovedfokus på kommersielle virksomheter, alt fra etablerte kjeder til start ups. Kvik, Elon, Reitan Retail, Domino’s, Designa, Svane kjøkken, Telia, Eik Servering, Cutters og Barnas Hus er noen av våre kunder.
Cappa består i dag av 9 rådgivere, og holder til i flotte lokaler i Skullerud Park, syd for Oslo sentrum. Her finnes gratis treningsrom, god kantine, skistadion og Norges største klatrepark.

Rekrutteringsselskapet Cappa søker en salgs- og markedskonsulent med ambisjoner!

Cappa er et veletablert rekrutteringsselskap med fokus på kommersielle virksomheter, fra start-ups til store kjeder og handelsvirksomheter. Vi ønsker å styrke salgsarbeidet, og søker nå en engasjert og selvstendig salgs- og markedskonsulent til en deltidsstilling på vårt kontor i Oslo. Du vil primært få ansvar for å skape nye kunderelasjoner hos kjeder og handelsvirksomheter i Norge, men kan også delta i søk etter kandidater ved behov.

Studerer du f.eks. innen salg, markedsføring, HR, økonomi, ledelse eller varehandel? Da kan dette være det du trenger for å få en pangstart på din karriere. Samtidig vil du lære å kjenne og bruke de mekanismene som trengs for å skape solide og langsiktige kundeforhold.

Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å komme inn i et profesjonelt og faglig sterkt miljø ved siden av studier!

Ansvar og arbeidsoppgaver

 • analysere markedet og kartlegge potensielle kunder sammen med rådgiverne i Cappa
 • aktiv kontakt og oppfølging, primært via telefon, men også ved deltakelse i salgsmøter sammen med rådgiver
 • delta i andre salgsaktiviteter og interne møter

I jobben som salgs- og markedskonsulent vil du fortsette å bearbeide de leads'ene vi har, samtidig som du får mulighet til å briljere med egen oppfinnsomhet, og skape enda flere forretningsmuligheter for Cappa. 

Personlige egenskaper og bakgrunn

 • du er uredd, selvstendig, effektiv og systematisk
 • du har evne til å etablere gode relasjoner pr. telefon
 • du er nysgjerrig og samfunnsorientert
 • du kommuniserer meget godt på norsk - skriftlig og muntlig 
 • du kan gjerne ha noe erfaring med salg, intervju- eller analysearbeid 

Vi tror at du er i gang med en utdannelse på høyskole/universitetsnivå og vil ha en jobb ved siden av. Telefon vil være ditt viktigste arbeidsverktøy i denne rollen. Det er viktig at du er utadvendt og trygg i dialog med nye mennesker. Du må ha stå-på-vilje og resultatfokus!

Som salg- og markedskonsulent i Cappa tilbys du

 • fleksibel arbeidstid 2-3 dager per uke innenfor normal kontortid
 • et innovativt, profesjonelt og humørfylt arbeidsmiljø
 • god opplæring og fokus på kontinuerlig utvikling
 • konkurransedyktige betingelser og helseforsikring
 • karrieremuligheter på sikt

Flere gode grunner til å velge oss  

Hos Cappa blir du en del av et sammensveiset team, med både nye og erfarne rådgivere. Her er det kort vei fra idé til handling, og vi lytter til hverandre. Vi holder til i fine lokaler i Skullerud Park, med umiddelbar nærhet til t-bane, buss og Østmarka. Her får du gratis parkering til sykkel, bil og ski, og et eget kontor. Du kan trene gratis i et godt utstyrt treningsrom, og vi nyter gode lunsjer sammen i parkens felles kantine. Det er kanskje også interessant for deg å vite at du får god helseforsikring, fastlønn og fantastiske arbeidskolleger (om vi får si det selv!). Vi liker å gjøre sosiale ting sammen – har kick-off på hyttetur, sommerfest, julebord og andre sammenkomster.  

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?  
 • Eventuelle spørsmål kan rettes til Frode Finsrud eller Solveig Kvam.
 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader og henvendelser blir vurdert fortløpende.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.
Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Salgs- og markedskonsulent, deltid
Arbeidsgiver:
Cappa
0694 Oslo
Olaf Helsets vei 5
På nett
www.cappa.no
Facebook
Søknadsfrist
Snarest
Arbeidssted
Oslo

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no

Bildegalleri