TOOLS søker lease manager til å ivareta leieforholdene i Norge

TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy og maskiner, arbeidsklær, verneutstyr, eiendomsprodukter og arbeidsplassutstyr. Våren 2020 ble også Swedol og Univern en del av konsernet. Swedol er multispesialisten innen verktøy, arbeidsklær og beskyttelse, og tilbyr et bredt spekter av kvalitetsprodukter, verksteder og løsninger for profesjonelle. Univern er spesialist innen arbeidsklær og personlig sikkerhetsutstyr. Konseptene inngår i Momentum Group – en ledende distributør av industrielt forbruksmateriell, komponenter og tjenester til profesjonelle sluttbrukere i industri- og anleggssektoren i Norden. Momentum Group omsetter for mer enn SEK 9 mrd., leverer solide resultater og er notert på Nasdaq Stockholm Mid Cap.

Du kan lese mer på www.swedoltools.se og www.tools.no

TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, arbeidsklær, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell til proffmarkedet. De tre konseptene Tools, Swedol og Univern har rundt 60 proffbutikker i Norge. I løpet av 2021 vil en rekke av butikkene flytte sammen. Nye TOOLS vil være en sterk totalleverandør med et enda bredere tilbud av varer og tjenester. Det nye konseptet vil tilby det beste fra TOOLS, Swedol og Univern under samme tak. Det ventes videre vekst i antall enheter i årene som kommer.

Nå søker vi en lease manager som skal forvalte samtlige leieforhold i Norge. Lease manager vil også jobbe med spørsmål knyttet til sikkerhet på lokasjonene. Stillingen er nyopprettet, og du vil rapportere til eiendoms- og sikkerhetssjef i Stockholm. Du vil også jobbe tett med konsept- og etableringsavdelingen, samt ledelsen i Norge.  

Rollen er variert, og du vil få ansvar for blant annet å
 • vurdere og besiktige nye lokasjoner, samt forhandle leieavtaler
 • ivareta og reforhandle eksisterende leieavtaler
 • vurdere behov for relokasjoner, oppgraderinger og tilrettelegging på eiendommene
 • forebygge og vurdere løsninger for sikkerhet i forbindelse med brann, innbrudd, ran etc. i samarbeid med ekstern leverandør
 • ha løpende dialog med gårdeiere, næringsmeglere og andre samarbeidspartnere 

Den vi tror passer i rollen har noen års erfaring fra liknende arbeidsfelt hos f.eks. en kjede, næringsmegler eller annen eiendomsaktør.

Det er ønskelig med erfaring og kompetanse innen: 
 • Vurdering av beliggenheter og analyse av forretningsmuligheter og avtalevilkår
 • Forhandling av leieavtaler helst butikk- og forretningslokaler
 • Kjededrift og mulige stordriftsfordeler innenfor eiendomsforvaltning
 • Vurdering av sikkerhet, HMS og forebyggelse av brann, innbrudd, ran og svinn
 • Forretningsøkonomi og relevant jus/avtalerett
Tools tilbyr en variert og spennende stilling hos den ledende aktøren i markedet. Du blir en del av et dynamisk arbeidsmiljø med kompetente og engasjerte kolleger hvor alle jobber sammen for å lykkes. Tools tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Det norske hovedkontoret ligger på Mastemyr, like syd for Oslo. Det er ønskelig at du har din daglige arbeidsplass på hovedkontoret, men det er også muligheter for hjemmekontor når det er ønskelig. Det vil periodevis bli noe reising i både Norge og Sverige. 

Har du spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med Frode Finsrud eller Fredrik Hjortdal i rekrutteringsselskapet Cappa.

Ønsker du å søke på stillingen?
 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.
Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Søkeord: Etableringssjef etableringsansvarlig etablering leieavtale eiendomsrett forvaltning næringsmegling næringsmegler shop finding butikketablering eiendomsrådgiver 
 

TOOLS

Arbeidssted:

Mastemyr

Adresse:

Rosenholmveien 25
1414 TROLLÅSEN

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik Hjortdal

Rådgiver

+4793036876

fredrik.hjortdal@cappa.no

 

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no

 

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no