Trendy restaurantkonsept på vei til Norge. Vil du bli partner?

The Avocado Show er et unikt restaurantkonsept og merkenavn. Maten og drikken som serveres på deres sunne hurtigmat restauranter er fra bærekraftig, økovennlig og sosialt ansvarlig produksjon av avokadoer. Idag har kjeden restauranter i Nederland og Belgia, og flere land står for tur.

The Avocado Show til Norge: 

Visste du at vi i Norge spiser mer avokado enn noe annet land i Europa? The Avocado Show er et nytt konsept som hyller og serverer avokado på måter du aldri før har sett og smakt. Den første restauranten åpnet i 2017 og restaurantene er svært populære både i Nederland og Belgia. Nå søker vi etter en masterfranchisetaker som ønsker å satse med kjeden i Norge!  

Om konseptet: 

The Avocado Show er et unikt restaurantkonsept og merkenavn. Maten og drikken som serveres på deres restauranter er både innovative og innbydende. Her har avokadoen hovedrollen! Rettene passer både de som er opptatt av et sunt kosthold og de som vil kose seg med noe virkelig lekkert. Det skal være fristende å se på, samt deilig og næringsrikt å spise. Avokadoene kommer fra bærekraftig, økovennlig og sosialt ansvarlig produksjon. The Avocado Show samarbeider med utvalgte leverandører som håndplukker de beste avokadoene. 

The Avocado Show har to forskjellige konsepter, et to go-konsept og et restaurantkonsept. To go-konseptet er mindre avdelinger på ca. femti kvm og fungerer mer som en takeaway løsning. Dette passer godt på f.eks. kjøpesentre og steder der folk ferdes. Restaurantkonseptet er større, og gir gjestene en mulighet til å samle venner og kjente til en unik spiseopplevelse. The Avocado Show ser for seg at begge konsepter passer det norske markedet, og satser på å åpne flere restauranter i Norge på sikt.

Vi søker partner i Norge! 

The Avocado Show søker en solid norsk partner som ønsker å bli med på et veksteventyr i Norge!

Vi ser etter deg som: 
  • har god forretningssans med fokus på service og kvalitet 
  • har erfaring fra drift av restaurant, café  eller annet utested
  • har solid økonomi med ambisjoner om å åpne flere enheter på sikt. 
 Vi hører gjerne fra deg, enten du vil starte på egenhånd, eller representerer en etablert aktør/investor i bransjen.

Ønsker du mer informasjon om muligheten? Ta kontakt med Fredrik Vegsgaard (mob: 900 20 079).

Om rekrutteringsselskapet Cappa:
  • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!


 

Om stillingen

Tittel
Partner
Arbeidsgiver:
The Avocado Show

På nett
https://www.theavocadoshow.com/
Facebook
Søknadsfrist
Søknader behandles fortløpende
Arbeidssted
Norge

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no

Bildegalleri