Unik mulighet i restaurantbransjen!

Eik Servering er en samling av flere selskaper innen servering. De har alt fra barer til high-end restauranter. Selskapet vokser svært raskt og har behov for nye hender.

Har du ledererfaring fra restaurant? Er du klar for en variert og utfordrende jobb?

EIK Servering vokser i ekspressfart og består allerede av et titalls restauranter, som f.eks. Bølgen & Moi og Sagene Lunsjbar. Vi søker nå en person som skal inngå i lederteamet og sikre at restaurantene har de beste forutsetninger for lønnsom drift. Rollen som Operations Manager innebærer å tre inn som operativ daglig leder i en tidsbegrenset periode. Dette kan f.eks. være restauranter under oppstart eller etablerte enheter som trenger et løft. EIK Servering planlegger flere oppkjøp fremover, en annen oppgave kan da være å tre inn i rollen som daglig leder (interim), inntil permanent leder er på plass.

Stillingen er nyopprettet og du rapporterer til leder for restaurantdivisjonen i EIK Servering. Her får du mulighet til å jobbe med mange spennende konsepter i en bransje du elsker, og med ambisiøse og fremoverlente kollegaer. Med din erfaring har du evne til å se restauranten fra både gjestens og eierens perspektiv. Du ser raskt hva som kreves for å bedre kvaliteten på drift, kundetilfredshet og ikke minst lønnsomhet. Du evner å se det store bildet, og samtidig dykke ned i detaljer. Dersom du trives med lederansvar og har et godt øye for prosesser og forbedringer, kan dette være en spennende mulighet for deg.

For restaurantene du blir satt til å lede vil du få følgende hovedoppgaver:
  • overordnet ansvar for daglig drift, økonomi og lønnsomhet
  • ta initiativ til videre utvikling av konsept og topplinje
  • lede og motivere ansatte til økt engasjement og bedre ytelse
  • etablere gode rutiner og beste praksis
  • overse innkjøp av varer og bruk av leverandører, samt kontroll av varelager
  • rapportering til eiere
Vi tror dette er beskrivelser du kjenner deg igjen i:
  • du har stor interesse for restaurant- og serveringsbransjen
  • du har kan etablere prosesser og rutiner som bidrar til effektiv og lønnsom drift
  • du er en trygg og tydelig leder som kommuniserer godt med de rundt deg
  • du har en sterk gründermentalitet og kommersiell teft
Kvalifikasjoner ellers:
  • minimum 5 års erfaring fra restaurantbransjen
  • erfaring med operativ ledelse og budsjett-/resultatansvar
  • gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk
  • relevant utdannelse på bachelornivå er et pluss
Jobben vil primært finne sted i Oslo, men det kan bli aktuelt å ta enkelte prosjekter i andre norske byer.

Hos Eik Servering får du:
  • være med på en stor satsning i norsk uteliv
  • jobbe med ambisiøse og dyktige norske eiere
  • en variert arbeidshverdag
  • gode betingelser
  • utviklingsmuligheter i et konsern i vekst
Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?  
  • Eventuelle spørsmål kan rettes til Fredrik Vegsgaard (fredrik.vegsgaard@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa.
  • Både CV og søknad kan lastes opp som separate filer, eller registreres direkte i søknadssystemet vårt.
  • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

  • Cappa er spesialister på rekruttering for kommersielle virksomheter.
  • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på https://cappa.no/stillinger/.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook.

 

Eik Servering

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:


0160 OSLO

Søknadsfrist:

Vi behandler søknader fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no