Vi søker en engasjert og resultatorientert salgsleder!

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi. De er Norges største utfordrer og om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company, som har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.

Vil du ha ansvar for Telias eksterne salgspartnere? Bli en del av Norges største utfordrer!

Vi ser etter deg som med effektivitet og entusiasme kan være den drivende kraften for å levere på selskapets ambisiøse målsetninger gjennom bransjens beste salgspartnere. Er du Telias nye Sales manager, fieldsales?

I rollen blir du ansvarlig for Telias eksterne salgspartnere innen feltsalg. Du er deltagende i utviklingen av systemer og kommersielle modeller i Telia, og sikrer god planlegging og gjennomføring av salgsaktiviteter hos direktesalgsapparatet. Du er en engasjert leder som har en sjelden evne til å få det beste ut av folk rundt deg. Du har sterk kommersiell forståelse og evner å konkretisere salgsaktiviteter på bakgrunn av mål og strategier.

Som leder i Telia blir du en del av en utfordrerkultur og et miljø som setter kunden i fokus. De har et unikt kompetansemiljø internt, hvor du hele tiden får mulighet til å utvikle deg gjennom kursing og trening innen faget. Du går inn i avdelingen for Consumer sales og blir en del av ledergruppen i SDU (eneboligmarkedet). Her vil du også jobbe i grensesnittet mellom flere avdelinger. Du kan se frem til en hverdag der man skaper resultater sammen!

Bakgrunn:

 • vi tror du har erfaring fra bransjen, eller lignende salgsorganisasjoner
 • du elsker salgsfaget, og kan vise til gode resultater innen salg og salgsledelse
 • du har relevant ledererfaring
 • du har erfaring med direktesalg
 • du har god økonomisk og kommersiell forståelse

Det er viktig for oss at du:

 • er selvstendig, målrettet og strukturert
 • er løsningsorientert, initiativrik og engasjert
 • har gode kommunikasjons- og formidlingsevner
 • skaper resultater via andre

Mer enn bare en jobb!
Hos Telia får du verktøyene og støtten du trenger for å utvikle deg både faglig og personlig – i et fellesskap. Her blir du del av et kreativt, motiverende og uformelt selskap som holder til i et av Nordens smarteste og mest bærekraftige kontorbygg på Økern Portal. Telia respekterer og verdsetter mangfold hos mennesker, hvor alle har frihet til å være seg selv med like muligheter. Du blir en del av et attraktivt og inkluderende arbeidsmiljø, med høy grad av fleksibilitet og attraktive ansattgoder.

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!
 
Har du spørsmål til stillingen er du velkommen til å kontakte Eline Snerlebakken, t: 913 75 487 / eline.snerlebakken@cappa.no eller Ine Maria Gunnersen, t: 900 78 560 / ine.gunnersen@cappa.no.

Ønsker du å søke?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Din søknad blir fortrolig behandlet, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i innledende faser.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.


Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Telia Norge

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:

Lørenfaret 1
0580 OSLO

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no

 

Ine Maria Gunnersen

Rådgiver

+4790078560

ine.gunnersen@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Senior rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no