Vi søker logistikkansvarlig til Holdbart sitt hovedlager i Vestby. Bli med på en spennende reise!

Holdbart AS ble grunnlagt i 2015, og består i dag av åtte butikker og en nettbutikk. Kjeden jobber hver dag for å redusere matsvinnet i Norge ved å kjøpe inn og selge varer som av ulike grunner ikke selges gjennom de vanlige dagligvarekanalene.

Matindustrien og grossister kaster eller destruerer 98 000 tonn med fullgode produkter hver eneste år. Holdbart slåss for å minske svinnet – en kamp som er bra for miljøet og bra for produsentenes og kundenes lommebok.

Holdbart har hatt en eventyrlig vekst siden oppstarten i 2015 og består i dag av åtte butikker, samt nettbutikk. Nå ser vi etter en logistikkansvarlig til kjeden!

I rollen som logistikkansvarlig i Holdbart får du ansvar for driften av hovedlageret i Vestby, vegg i vegg med kjedens største butikk. Vi ser etter deg som er analytisk og liker å jobbe med tall. Sammen med dine lagermedarbeidere sørger du for god og effektiv drift av lageret, både administrativt og operativt. Du koordinerer all transport av varer til butikkene og lageret, og følger nøye med på datovarer. Du sørger for at alle varer til enhver tid er rett priset til riktig tid. Som logistikkansvarlig vil du også bidra i innkjøpsprosesser og oppsøke leverandører ved kjøp av varer. Stillingen er nyopprettet, og du blir en viktig brikke i utviklingen av selskapet.

Holdbart kjøper inn varer fra leverandørleddet. Det kan være sesongvarer, datovarer eller varer som er tatt ut av sortimentet hos de store kjedene. Varene selges for en rimelig pris i Holdbart sine butikker. For å få maskineriet til å fungere er det avgjørende med en smidig og effektiv logistikk, og som logistikkansvarlig får du en veldig viktig rolle. Kjeden tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Vi ser etter deg som 
  • har jobbet i dagligvarebransjen, gjerne i butikk
  • har god tallforståelse og kompetanse innen Excel (eventuelt andre relevante programmer)
  • har stor arbeidskapasitet og liker å ta i et tak på lageret ved behov
  • vil bidra til å redusere matsvinnet i Norge!
Du har gjerne ledererfaring fra tidligere, men det er ikke et krav. 

Har du spørsmål til stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med Eline Norum Snerlebakken i rekrutteringsselskapet Cappa, e-post: eline.snerlebakken@cappa.no, mob. 913 75 487.

Ønsker du å søke?
  • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
  • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
  • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
  • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Holdbart

Arbeidssted:

Vestby

Adresse:

Høgdaveien 1
1540 VESTBY

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende.

Lenker:

Kontaktpersoner

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no