Vi søker senterleder til underholdningskonsept som kommer til Oslo!

Vår oppdragsgiver nærmer seg lanseringen av et underholdningskonsept som favner over en bred målgruppe. Kundegruppen vil være alt fra små barnegrupper til firmaarrangementer, i tillegg til profesjonelle aktører. Initiativtaker har bakgrunn fra andre suksessfulle konsepter, og har fått med seg erfarne og ressurssterke personer i styret og på eiersiden.

Senterleder - innovativt konsept innen underholdning

Sentralt i Oslo åpner snart et spennende, interaktivt og digitalt underholdningskonsept – unikt i europeisk sammenheng. På vegne av vår oppdragsgiver søker vi nå en senterleder som vil være med på denne spennende reisen.

Planlagt åpning er før jul, så vi ønsker at du kan starte tidlig i høst. Da kan du starte rekrutteringen av ditt superteam, og være med på forberedelsene før den store åpningsdagen.

Ansvarsområder:

Du får budsjett- og resultatansvar for hele senteret. Du har ansvar for innkjøp og vedlikehold av leverandøravtaler. Som leder har du også personalansvar og skal rekruttere, lede og utvikle ditt team. 

Vi ønsker at du har minst 3 års erfaring med personalledelse og daglig drift. 
Helst fra underholdnings- eller utelivsbransjen. Har du ledererfaring fra butikk, restaurant eller andre konsepter, må du likevel ikke nøle med å søke. 

Om deg:   

  • Du har en støttende, og rettferdig lederstil, samtidig som du tør å sette krav.
  • Du skaper en god atmosfære og legger premisser for et godt arbeidsmiljø.
  • Ingen oppgave er for stor eller for liten for deg, du bidrar der du trengs mest.
  • Du har et fremtidsrettet blikk på underholdning, og vil gå i bresjen for det som er annerledes og nytenkende. 

Om din nye arbeidsgiver:

Du får konkurransedyktig lønn med bonusordning, samt god støtte og opplæring fra daglig leder. Vår oppdragsgiver har store ambisjoner, og du får mulighet til å være med å videreutvikle konseptet. Mer informasjon om arbeidsgiver og konsept blir presentert i et personlig intervju.  

Ønsker du å søke?

  • Last opp en ferdig CV og kortfattet søknad.
  • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
  • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

  • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.
 

Konfidensielt

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:


0694

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Hannah Gallagher

Researcher / Rådgiver

+4798827701

hannah.gallagher@cappa.no

 

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no