Vil du bidra med å redusere matsvinnet i Norge? Vi søker butikksjef til Holdbart!

Holdbart AS ble grunnlagt i 2015, og består i dag av 12 butikker og nettbutikk. Kjeden jobber hver dag for å redusere matsvinnet i Norge ved å kjøpe inn og selge varer som av ulike grunner ikke selges gjennom de vanlige dagligvarekanalene. Dette kan være produkter som har kort "best før dato", er blitt tatt ut av sortimentet, pakningsendringer med mer. Holdbart selger varene 20%-90% billigere enn vanlige dagligvarebutikker. Dette er bra for miljøet, leverandørene og kundens lommebok.

Vi søker en motiverende, serviceorientert og driftig butikksjef til Holdbart på Jessheim!

Holdbart har hatt en eventyrlig vekst siden oppstarten i 2015 og består i dag av 12 butikker. Fra butikken på Jessheim administreres også nettbutikken, med distribusjon av varer til hele landet. 

Som butikksjef i Holdbart har du ansvaret for butikkens omsetning og resultater. Du vil oppmuntre, utvikle, motivere og inspirere dine medarbeidere, og gi dem de beste muligheter til å gjøre kundenes hverdag enklere. Hos Holdbart vil du som butikksjef være operativ i butikk, og bistå dine kollegaer med varepåfylling, varemottak, prisjusteringer og kundebehandling. Som leder er du hovedansvarlig for at butikken fremstår ryddig og innbydende til enhver tid, du jobber systematisk og skaper gode rutiner. Du trives i en hektisk hverdag, har stor arbeidskapasitet og elsker utfordringer.

Vi ser etter deg som brenner for å skape gode og effektive kundeopplevelser. Du tar initiativ og ser muligheter innenfor rammene av et tydelig konsept. Her er det også lov å være kreativ, skape engasjement og kundetrafikk gjennom lokale kampanjer og påfunn. Butikken har egen side på Facebook som legger til rette for kommunikasjon lokalt.

I Holdbart blir du en del av et engasjert og inkluderende team som sammen jobber med et viktig samfunnsoppdrag, nemlig å redusere matsvinnet i Norge! Årlig arrangeres det faglige og sosiale samlinger for alle butikker.  Kjeden vokser videre, og det finnes gode utviklingsmuligheter internt. Holdbart tilbyr konkurransedyktige betingelser med fast lønn og bonusordning.

Den vi ser etter

  • har erfaring fra butikk/varehandel
  • har minimum 2 års ledererfaring fra butikk eller annen relevant bransje
  • trives med fysisk arbeid og har stor arbeidskapasitet
  • er effektiv og løsningsorientert
Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte Ine Maria Gunnersen i rekrutteringsselskapet Cappa, e-post: ine.gunnersen@cappa.no, mob. 900 78 560. 

Ønsker du å søke?
  • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
  • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
  • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
  • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Butikksjef
Arbeidsgiver:
Holdbart
2052 JESSHEIM
Henrik Bulls veg 115
På nett
https://www.holdbart.no/
Facebook
Søknadsfrist
Snarest, søknader behandles fortløpende
Arbeidssted
Jessheim

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Ine Maria Gunnersen

Rådgiver

+4790078560

ine.gunnersen@cappa.no

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no

Bildegalleri