Vil du bli daglig leder for Gulatings nye pub i Skien?

Gulating Gruppen AS har på kort tid blitt landets største uavhengige kjede for ølutsalg og puber med fokus på håndverksøl. Det som startet i 2011 med en liten bryggeripub i Dale i Sunnfjord har nå vokst til hele 22 ølutsalg og 7 puber, og Gulating Gruppen AS har en klar vekststrategi både nasjonalt og internasjonalt.

Gulating er en utfordrer i dagens marked hvor få, store og sterke aktører kontrollerer det meste innen dagligvarehandelen, og der mye av det gode og spennende ølet som produseres ikke får hylleplass eller når fram til forbrukerne. Gulating vil gjøre dette mangfoldet tilgjengelig for det norske folk. Gulatings mantra er derfor: «La folket bestemme»!

Er du klar for en ny utfordring?

Gulating pub kommer til Skien og får en fantastisk lokasjon i Skien sentrum. Nå ser vi etter en daglig leder som vil få totalansvaret for den daglige driften av puben.

Gulating er Norges største uavhengige kjede for ølutsalg og puber med fokus på håndverksøl. De er i sterk vekst og har per i dag 22 ølutsalg og 7 puber i Norge, i tillegg har de 2 puber på Gran Canaria. Nå utvider de med en pub i Skien. 

Rollen som daglig leder innebærer ansvar for personal, drift og resultat. Vi ser etter deg som er initiativrik og evner å skape aktivitet i puben, som øl-smaking, quiz-kvelder og konserter. Du er en motiverende og trygg leder, som sammen med dine ansatte har fokus på gode gjesteopplevelser og eksepsjonell service.

Vi ønsker at du

  • har ledererfaring fra pub- og/eller restaurantbransjen, eller tilsvarende bransjer
  • har god økonomisk forståelse
  • er serviceinnstilt og dyktig til å få med deg folk på laget
  • har interesse for alt det gode håndverksølet Norge har å by på!
I denne stillingen får du være med å åpne og etablere en splitter ny pub i Skien. Du blir en del av en kjede i vekst som har store ambisjoner. Gulating tilbyr konkurransedyktig lønn med bonus.

Kontakt gjerne Eline Snerlebakken eller Fredrik Hjortdal i rekrutteringsselskapet Cappa om du har spørsmål til stillingen.

Ønsker du å søke?
  • Last opp en utfyllende CV og en søknad.
  • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

  • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Gulating

Arbeidssted:

Skien

Adresse:

Henrik Ibsensgate 6
3713 Skien

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende.

Lenker:

Kontaktpersoner

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no

 

Fredrik Hjortdal

Rådgiver

+4793036876

fredrik.hjortdal@cappa.no