Vil du bygge opp din egen bedrift med salg til B2B – både offentlig og privat

PAAM Systems er et svensk selskap som utvikler digitale systemer for oppbevaring, håndtering og sikring av nøkler. Kundene er alt fra små firmaer til store offentlige virksomheter. De største kundegruppene befinner seg innen pleie og omsorg, eiendom, sikkerhet og infrastruktur.

PAAM Systems ble etablert i 1989, og har over tusen aktive kunder i Sverige. Hovedkontoret ligger i Örebro, med 6 franchisetakere med ansvar for ulike regioner i Sverige. Selskapet er i vekst, og søker nå to Area managers / franchisetakere til å etablere PAAM Systems i Norge.

PAAM Systems etablerer seg i Norge, og søker to Area managere som vil dele landet mellom seg

Det svenske tech-selskapet PAAM Systems vokser. Vi søker nå en Area manager (franchisetaker / forhandler) som vil få ansvar for å bygge opp det norske markedet sør for Trøndelag (Østlandet, Sørlandet og Vestlandet). Du vil få enerett på salg i din region. NB: Vi søker også en Area manager med ansvar for Trøndelag og Nord-Norge.  Bosted er underordnet. 

Som Area Manager driver du et selskap alene eller sammen med andre, med full opplæring og støtte fra PAAM Systems i Sverige. Du vil bygge opp din egen kundeportefølje innen det private næringsliv og offentlige virksomheter. PAAM Systems har allerede over tusen kunder i Sverige, og en del av disse har også virksomhet i Norge som du vil få tilgang til.

Kort om PAAM Systems 
PAAM Systems produserer elektroniske nøkkelskap og tilhørende software. Brukeren identifiserer seg elektronisk og får deretter tilgang til den eller de nøkler han/hun skal ha. Deretter registreres det automatisk hvilke nøkler brukeren tar ut og inn av skapet. 

Kundene er små og store aktører med behov for å ha kontroll på utlån av nøkler. I mange virksomheter er håndtering av nøkler utfordrende, og der nøkler på avveie kan være kritisk. Typiske kunder kan være hjemmehjelpstjeneste, vekterselskaper, eiendomsselskaper, entreprenører, bilutleie, vaktmester- eller renholdstjenester. PAAM Systems leverer både elektroniske nøkkelskap, softwareløsning, installasjon og vedlikeholdstjenester. Systemet har åpen kildekode, og kan enkelt integreres med andre IT-systemer. 

Vi ser etter deg som 
 • har erfaring med salg og gjerne salgsledelse
 • har et sterkt ønske om å drive en bedrift på egen hånd eller sammen med andre
 • er utadvendt og liker å bygge relasjoner
 • liker oppsøkende salgsarbeid mot profesjonelle kunder / B2B 
Vi tror rett person ønsker å jobbe med salg og nettverksbygging. Det er også mulig å være en passiv eier, der du ansetter selgere. Du kan eie eller drive annen virksomhet ved siden av etter nærmere avtale. Bosted er underordnet, men du må ha mulighet til å reise på kundebesøk via bil eller på annen måte. Flere og flere kundemøter foregår via Teams, spesielt i innledende fase. I denne rollen kan du jobbe fra hjemmekontor, eller leie et kontor der du selv ønsker. Det kreves noe startkapital for å bli Area manager / Franchisetaker. 

Hva PAAM Systems tilbyr
 • en mulighet til å starte egen virksomhet, og samtidig ha en organisasjon som støtter deg
 • eksklusiv rett til å bygge opp en verdifull bedrift
 • rettigheter i en stor region med stort kundepotensial (Sør-Norge; dvs Østlandet, Vestlandet og Sørlandet eller Midt- og Nord-Norge)
 • tilgang til et gjennomarbeidet og dokumentert lønnsomt konsept med løsninger av høyeste kvalitet
 • teknisk personell og montører fra Sverige, spesielt i startfasen er det viktig
 • full opplæring vil bli gitt, det er ikke nødvendig med bransjekunnskap

Vil du høre mer?   

 • Ta kontakt med Guro Karlstad (mob. 988 62 051 / guro.karlstad@cappa.no) eller Frode Finsrud (mob. 901 77 103) i rekrutteringsselskapet Cappa for mer informasjon. 
 • Om du er klar for å søke på denne muligheten, kan du laste opp eller registrere din CV direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Paam Systems

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:


0010 Oslo

Søknadsfrist:

Lenker:

Kontaktpersoner

Guro Karlstad

Rådgiver

+4798862051

guro.karlstad@cappa.no

 

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no