Vil du designe og selge kjøkken hos Kvik på Alnabru?

Kvik er en av de største leverandørene av kjøkken, bad og garderobe i Europa, med mer enn 180 butikker i 13 land. Kjeden er i sterk vekst, og har i dag over 30 butikker i Norge. Kvik har kunder både innen privat- og forretningsmarkedet.

Kvik Alnabru teller 15 ansatte fordelt på salg, lager og administrasjon. Butikken omsatte for over 50 millioner i 2022.

Kvik Alnabru søker flere kollegaer!

Hos Kvik Alnabru finner du en dedikert og entusiastisk gjeng, som har passion for  – og lykkes med! – å skape de virkelig gode kundeopplevelsene.
Som ny hos Kvik Alnabru får du tilgang til en strukturert og innholdsrik onboardings- og opplæringsperiode i både Norge og Danmark. I tillegg blir du en del av et team som gledelig deler sin kunnskap. Butikken eies av Natalie, som har lang erfaring innen salg og ledelse. Hun beskrives som en omsorgsfull, tydelig og lydhør leder – som også er en god teambuilder. 

Som selger i Kvik er målet klart: du skal designe og selge lekre kjøkken-, baderoms- og garderobeløsninger til kunder som vil realisere sine drømmer. For å bli en god selger hos Kvik, må du være en god relasjonsbygger, og du må like å stå på for å finne løsningen som passer kundens budsjett og stil. Ditt ansvar er å være en prosjektleder og tilrettelegger gjennom hele kundereisen, fra første tegnetime til kjøkkenet er ferdig montert. Stillingen krever stor grad av selvstendighet, nøyaktighet og struktur.

Vi ser etter deg som:  

 • har salgserfaring og elsker å bygge opp gode salg! 
 • har gode kommunikasjonsegenskaper og er god til å skape relasjoner med kunder
 • mestrer å ha mange baller i lufta, men jobber strukturert
 • har generelt gode datakunnskaper, og ikke er redd for å lære deg ny programvare
Butikken har en betydelig omsetning, der pågangen og veksten er større enn kapasiteten - det er derfor viktig at du liker et høyt tempo og har god gjennomføringsevne. Har du kjøkkenbakgrunn er det en fordel, men om du kan vise til gode resultater fra andre bransjer er du også velkommen til å søke. Vi vil gjerne at du har interesse for faget, og et blikk for estetiske og praktisk gode innredningsløsninger. Hos Alnabru blir du en del av et team som har fokus på utvikling og resultater, men hele tiden med et glimt i øyet! 

Kvik Alnabru tilbyr:  
 • en trygg arbeidsplass i et firma som legger til rette for personlig utvikling og at du skal lykkes
 • god og tilpasset opplæring i Norge og etter hvert i Danmark på Kviks Business Academy
 • gode lønnsbetingelser med bonusordning (uten tak!)

Søk på stillingen om du vil bli med på reisen – vi kan garantere at det blir både morsomt og utfordrende! 
Vi ønsker vi å høre om din motivasjon for stillingen, fortell oss derfor hvorfor du ønsker å bli en del av teamet hos Kvik på Alnabru.

Har du spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med Solveig Stormo Kvam i rekrutteringsselskapet Cappa, mail: solveig.kvam@cappa.no, mob. 958 46 064. 

Er du klar for å søke?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Kjøkkenselger
Arbeidsgiver:
Kvik
0668 Oslo
Verkseier Furulunds vei 4
På nett
www.kvik.no
Facebook
Søknadsfrist
Vi behandler søknader fortløpende
Arbeidssted
Oslo

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no

Guro Karlstad

Rådgiver

+4798862051

guro.karlstad@cappa.no

Bildegalleri